Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarantice malo na stranu...

Evo da prevarantice ostavimo malo po strani [:hihot] U zadnjih par tjedana sam naručila jedno 7,8 stvari tu sa krpica. Jednostavno sam morala podijeliti te trenutke sreće dok dođem doma i čeka me paket, a tek dok ga otvorim i vidim da je stvar još u boljem stanju nego na slici [:hihot] Ili dok vidim na netu da mi na stranici Tiska piše da je paket stigao na odredište. A da ne govorim o trenutku sreće kada moj paket kojeg šaljem stigne na odredište i kada dobim poruku da je paket stigao [:hihot] Evo, ovo sam morala podijeliti s vama, a osim kaj su mi stigla 2 super paketića danas, vrijeme je predobro da bi se osjećali loše [:smijesi]
2013 06 07
hehehe,slažem se...meni je stigla haljina prošli tjedan iznad svih očekivanja i naravno da dam bila oduševljena,u tim trenucima imaš osjećaj vjere u ljude [:smijesi]
2013 06 07
Slažem se, i ja se volim počastiti lijepim stvarčicama [:smijesi] [:zaljubljen]
2013 06 07
ja inače samo kupujem preko mojih krpica, i do sada sam uglavnom zadovoljna..tako da mislim da je ipak više ovih poštenih i dobrih na mojim krpicama...a ustalom zarazila sam i sve svoje kolegice...pa svi kupujemo.... [:kesi]
2013 06 07
Ja sam danas dobila tene prekrasne su [:zaljubljen]
2013 06 07
[:smijesi] [:kesi] [:kesi] [:poljubac]
2013 06 07
[:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 06 07
moj poštar je jedno vrijeme svaki dan donosio paket i sad kad je izvor presušio [:hihot] [:hihot] svaki me dan zeza da ima još jedan paket za mene [:smijesi]
2013 06 07
meni je ovak: [:tuzan] i nebrem si pomoć...
2013 06 07
ajde angel pa petak je živni malo [:smije]
2013 06 07
nebrem živit..jedva gledam... ni mi pasalo kad je kiša padala, sad me ovo sunčeko i ovo čudno vijeme ubija... [:tuzan] em tu imam situacije, tak ka me tera.... [:frustriran] al uglavnom izdržat ću... sutra se ne izlazi [:place] pa eto, ja krevet, krpice ili knjiga.... možda i muž dojde v plan.. neznam... [:pospan]
2013 06 07
hahahah koji zeko [:zaljubljen]
2013 06 07