Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Bezobrazluk ili pokusaj prevare?

Naime cura zeli od mene kupiti kupaci. Dobro me ispila s pitanjima na koja ima odgovor u opisu artikla ali dobro ja joj sve ljubazno odgovorim i posaljem dodatne slike na sto ona ne odgovara. U međuvremenu dobijem jos par upita za kostim pa joj posaljem poruku da li ga uzima jer dajem njoj prednost posto je prva na sto dobijem odgovor da uzima. Posaljem joj podatke i sutradan mi kaze da nije mogla uplatiti jer da treba moj IBAN. OK posaljem joj IBAN ali ona opet ne moze uplatiti, a kao placa net-bank-om i kaze mi da joj posaljem pouzecem na sto joj kazem buduci da ja snosim troskove pt. da ne saljem na taj nacin i da moze sutradan uplatiti na banci ili posti na sto dobijem odgovor: "Sori necu". Pa sad ne kuzim koje su joj namjere bile???
2013 06 09
Uplata prođe i bez ibana ja jučer curi uplaćivala
2013 06 09
Pokusaj prevare... Netreba ti upis ibana. Ja neki dan uspjesno prevarena [:kesi]
2013 06 09
to s ibanom su gluposti, zadnjih tjedan dana sam uplaćivala curama i sa erste, raiffaisen, pbz, splitska, zagrebačka i pitala sam jel to neka novost, oni su rekli da možeš imat br. računa ili iban, da je to sasvim svejedno [:sokiran]
2013 06 09
bezobrazluk ili je curi jako dosadno u životu [:vrti]
2013 06 09
Ja uplatila u pbz-u curi bez tog ibana , ma htjela te zeznut. [:frustriran]
2013 06 09
Uplate prolaze bez ibana ,cura odugovlači ko zna iz kojeg razloga [:ljut]
2013 06 09
Ja danas uplatila bez IBANa...
2013 06 09
i ja koristim net banking i znam da postoje ona dva HUB obrazca pa mi je bilo cudno ali kontam mozda se nesto promijenilo u par dana. Stvarno me izivcirala tako da nisam nista odgovorila na njenu zadnju poruku!
2013 06 09
U hypo nemozes bez ibana...od 1.06.
2013 06 09
pa nemamo svi još IBAN racun, tako da je vjerojatno neki pokušaj prevare. Ja sam uvijek uplačivala bez IBAN racuna i kada dajem svoj dam bez IBANa i uvijek prođe. NE NASJEDAJ na takve gluposti da ne prolazi. [:smijesi]
2013 06 09
od 1.7. svi će morati imati IBAN, tako su meni rekli u ZABI., i to će se većinski odnositi na plaćanje putem net-bankinga. ja sam prošli tjedan curi dala svoj IBAN jer joj drukčije nije htjelo proć pri uplati putem neta i nakon toga je uspjelo normalno. "pa nemamo svi još IBAN racun, tako da je vjerojatno neki pokušaj prevare" - to tražiš u banci sama
2013 06 09
ne mora sve biti neki pokušaj prevare, prije bi rekla da je cura glupa ko točak i bezobrazna i da joj je samo bilo dosadno.
2013 06 09
hell da je htjela proizvod il bi ga platila il bi molila rezervaciju. ovo je zajebavanje [:smije]
2013 06 09
Curke, ako uplaCujete u PBZ-u, moZete narednih godinu dana bez IBAN-a [:smijesi]
2013 06 09
1 2