Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prva zamjena

Evo imam priliku napraviti prvu zamjenu, zato vas molim za savjete. Kako da se osiguram i nebudem prevarena? Kako se dogovoriti? Postoje li kakve zamke? djevojka ima sve pozitivne komentare.
2013 06 20
neka ti posaalje paket prva
2013 06 20
Mislim da smo svi ovdje posvjedočili više puta da čak ni svi pozitivni komentari ne znače ništa. Ne mislim samo na zamjenu.. Iako opet, glupo je stalno na sve sumnjati. Ako si u mogućnosti napravi primopredaju. Riskiraš pa ćeš vidjeti [:smijesi] Btw, ne kužim to otvaranje tema da ih recimo i vide osobe s kojima trebaš poslovati i skuže da pričaš o njima?
2013 06 20
A i ista stvar s tobom, i ti imaš sve pozitivne komentare, pa kako da cura bude sigurna da ju ti nećeš zeznuti..
2013 06 20
Hm, i cura i ti imate znači pozitivne komentare! Obje riskirate i trebate poslati po meni isti dan, a ne da čekaš da tebi ona prva pošalje ili suprotno! :) @asitum slažem se u potpunosti, ja bi se uvrijedila da netko javno postavi pitanje a znam da se odnosi na mene i moguće da bih prekinula suradnju
2013 06 20
Nemislim da će me cura prevarit a i to je rizik koji prihvaćam. Pošto prvi put radim zamjenu ( još u dogovoru) žilim biti što bolje pripremljena. Neželim da dođe do nesporazuma i nekakvih gluposti zbog kojih onda nijedna neće dobiti ono šta želi. Samo želim da se zamjena obavi kako treba. Sigurno postoji nešto na što se treba obratiti pažnja. Vjerojatno se ljudi koji muljaju neka kroz tekst izdaju. I nije mi problem da djevojka vidi što pišem, pa nemislim ništa loše, samo pitam. [:smijesi] - Primo-predaja je dobra ideja, ja se toga nebi sjetila.
2013 06 20
Nije mi jasno zašto bi se mogao netko uvrijedit. Pitam u obostranu korist, želim samo da sve prođe kako treba a vjerojatno i djevojka.
2013 06 20
Pa tak je zapravo svejedno jel zamjena ili kupnja/prodaja, nije neka velika mudrost. I nema neke filozofije prevelike i sve detalje dogovoriš s osobom s kojom radiš zamjenu/kupoprodaju jer točno znaš i ispituješ za stvari koje želiš, rješavaš evenualne nejasnoće i sl. A informacije tog tipa ne možeš dobiti ovak javno. Meni osobno ne bi bilo drago da netko s kim "trebam imat posla" [:smije] otvoru temu ovog tipa koja se zapravo odnosi na mene. Da si malo drugačije (općenitije) formulirala post, ne bi tako ispalo. Ne mislim ništa loše, nemoj se ljutiti [:smijesi]
2013 06 20
[:smijesi] nema ljutnje.
2013 06 20