Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Jesu li "moje krpice" second hand shop ili smo promašile temu?

Ja imam ideju, ali znam da je nemoguće realizirati je. Evo-većina djevojaka ovdje prodaje da bi ovdje i kupovala. Kako su ovdje cijene velike tako su i cijene novih artikala velike i tako u krug. Ja sam naprimjer imala puno artikala. Dok sam stavljala cijene za stvarno vrijedne stvari 40-50 kn (ipak je ovo second hand), prodaja je išla dobro, ali ja sa time što bih ovdje zaradila nisam ovdje ništa mogla kupiti. [:znoji] . Na kraju sam svu odjeću podijelila ljudima za koje mi je bitnije da to dobiju nego da ja tu visim za 20, 30, 40 kn, čemu? I tako, na kraju i moje cijene su sada više, jer sam shvatila da ovo i nije u pravom duhu te riječi "second shop" nego je ovo mjesto gdje su nerealno previsoke cijene. Moje pitanje je: Zar ne bi bilo bolje da su cijene generalno manje?" Manje tražimo za svoje, ali zato manje ulažemo u ono što želimo i tako dalje. Nije baš dobro da "moje krpice" sve više liče na prostor za liječenje šteta nakon nepromišljene kupnje gdje se pokušava nadoknaditi potrošen novac, umjesto second hand shopa, gdje se mogu naći stvari za jako male novce. trenutno su u trgovinama maxi suknje od 50, 60-100 kn, a ovdje se prodaju nošene po 150? Čemu to?
2013 07 02
potpisujem. od a do ž.
2013 07 02
svaka roba ima svog kupca, neke cure mozda ne znaju kako se cijene krecu (koje kupuju)
2013 07 02
vjecna tema, nikad prozvakana do kraja, pa svaki dan nicu varijacije na istu. nikad nece svi biti sretni, uviejk je nekome preskupo, nekome prejeftino da bi bilo bez greske. nisam tu radi drugih, vec radi sebe. nos drzim u svom ormaru. tudji me zanimaju samo i iskljucivo kad zelim nesto iz njih kupiti. amen. nema dalje.
2013 07 02
nikad to ne radim, moja cijena je najmanje duplo manja nego u trgovinama ako ne i više [:smijesi]
2013 07 02
blondie, nabavi macadamiu i moroccanoil proizvode za manje od 50% u ducanu i ja bum ti prva cestitala [:smije]
2013 07 02
Slažem se, ali mislim da je to nemoguće, uvijek će toga biti, baš kao i inače u životu, uvijek neko nekoga pokušava prevariti da zaštiti svoje interese [:tuzan] [:sokiran]
2013 07 02
ja ne znam da li ste vi to primjetile ali kupaci koji se kupuju za 60 kn prodaju se ovdje za 100 kn. ne svi naravno. neke ce cure znati o cemu pricam..
2013 07 02
ako stavis prenisku cijenu - misao ide "sigurno ne valja cim je tako jeftino", a ako opet stavis visoki - mišljenje ide "ajme preskupo je" [:smije] a za preprodaje sa ebaya je zaseban slučaj,,,,, no comment! osobno kupujem na ebayu skoro sve i onda tu vidim takve stvari za cca 50ak kn provizije (recimo badići koji se ovdje prodaju). i tako se tu vrti u krug, nažalost! [:smijesi] kod mene su cijene i inace dosta niske, uz kupnju UVIJEK dajem i aktualni poklon od kozmetike ... i to je to [:zaljubljen] ako nekome ne pase - neka ide dalje! ((Recimo, koliko god kupnji sam imala ovdje - nikad od nikog nisam dobila niti ikakvi pokloncic u znak kupnje,,,a meni je to eto - pod normalno!!! sto ljudi - sto ćudi)
2013 07 02
u potpunosti se slažem. meni su smješne cijene ovdje, radije cu kupiti nesto u trgovini za te novce, a ne da jos moram strahovati hoce me netko prevariti, poslati nešto poderano i slično. ja sam većinu svoje robe poklonila, iako je to sve dobra roba koju sam ja isto tako dosta platila kad se to nosilo,ali eto. ne da mi se natezati.
2013 07 02
a da ne govorim o vs bikini-u, kupila sam dva, tj sama sebi naručila za 150kn, dok je ovdje jedan 180,200,250kn, da i to one popularne sam uzela nisam takva da se hvalim ali moram radi pojedinki koje su mi rekle da ove stvari koje sam nabrojala nigdje neću naći jeftinije, kopirano je i ovo, [:hihot] o tome vam ja govorim :-) nemojte mislit da sam luda, sto se hvalim itd .. ali happy sam što su okolo cjene puno manje [:jezik]
2013 07 02
Samo da napomenem, ovu temu sam otvorila jer me inspirirala tema-"BILANCA PRODAJE" gdje se masu članica žali da ništa ne prodaju, a ne zato što me zanimaju "tuđi ormari", ne komentiram tuđe cijene, već, općenito situaciju da se ovaj second shop pretvorio u nešto što to u duhu nije. Bit second shopa je da se nakupuješ za ništa i da si totalno zadovoljan što si sve pronašao, to je jedan oblik lova, kao-lov na šparoge [:hihot] , a kakav mi je to ulov ovdje kada mi je kratka nošena majica 10eura, a ovu zimu sam kupila tri u bershki za 7 eura? [:hihot]
2013 07 02
a vidite, moji kupci, svaki je dobio poklon, ama svaki kupac! ja sam rijetko kada, mislim jednom.
2013 07 02
Kod mene je sve ispod cijene...prodajem stvari jer mi ih je žao baciti, a ne nosim jer mi je malo ili veliko, pa da zaradim bar koju kunu...a baš sam jučer imala prepirku s jednom curom koja mi je pokušavala prodati jaknu za 120 kn a toliko je u kineskom dućanu, ja sam samo tražila popust i ništa, pa sam naravno odustala od kupnje [:vrti] Znam da svatko cijeni svoju robu i prodaje je za onoliko koliko misli da vrijedi, al neke stvari su ipak previše...second hand uvijek će biti second hand, toliko bi trebao i koštati [:tuzan] [:sokiran]
2013 07 02
sophiela, one sekunde kad cijene u svom ormaru krenes usporedjivati s cijenama na krpicama, bavis se tudjim ormarima. [:smije] one sekunde kad komentiras cijene na krpicama kao generalno previsoke, bavis se tudjim ormarima. [:smije] pusti druge, imas svoj ormar i prodaja ide ili ne ide. pusti druge da kupuju di oce i prodaju posto hoce..svi imamo net i znamo guglat, nema nicega sto ikoga od nas sprecava da nadjemo jeftinije..
2013 07 02
1 2 3 4