Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nisam za zamjene aliii......??? -.-

omašile ste poantu. korisnice stave u svoj profil NISAM ZA ZAMJENE!!! i onda vi prođete, nravano da ne maltretirate osobu pošto nije za zamjenu i onda vas npr. dotična pita jeste li za zamjenu. i kako reagirati? odgovoriti NISTE ZA ZAMJENU???!!! [:zaljubljen] [:smijesi] [:hihot]
2013 07 09
@ zagi, modernu neku mamu imas xD da se barem moja tako oblaci [:hihot] [:smije]
2013 07 09
ahaaam [:sramezljiv] Ma da, stoji lijepo u opisu kod jedne korisnice da je za zamjenu, pitam je li moguca zamjena za artikl, napise mi samo: ne Reko' pa divno aj, moze se bar napisati zao mi je, ne odgovara mi nista ili slicno, kad vec jesi za zamjene. A eto 100 ljudi, 100 cudi :))
2013 07 09
[:hihot] [:hihot] a kaj, možda se radi o nekoj bipolarnoj ličnosti [:hihot] [:hihot] mene više smeta kad me netko pita za zamjenu za predmet gdje mi piše da nisam za zamjenu tj.istaknuto je u "oglasu" da nisam za zamjenu [:hihot] Tu osobu u krajnjem slučaju doživljavam kao nepismenu... [:smije]
2013 07 09
meni isto tako pise na profilu ali to iz razloga sto ne stignem pregledavati tude krpice,a nekad mi cak i netko drugi provjerava poruke da ne ostavljam cure da dugo cekaju na odgovor.kad nadem vremena stavim da moze zamjena (kao sto mi i sad pise na profilu).mislim da to nisu dvostruka pravila i da svatko ima svoje razloge i da ne treba ljude prozivati za svaku sitnicu. u zadnje vrijeme svaki dan je netko zbog neceg prozvan,te nije za zamjene,te je prevarant jer je krivo napisao ispod slike.. sve mi nekako izgleda da neke korisnice nemaju bas nekog pametnijeg posla vec prate sve sto se tu dogada i cim im se nesto ne svidi odmah otvore temu na forumu. get a life drage moje!
2013 07 09
Kailea, [:smije] da, da, mi se kako se to kaže 'đoramo' nekad za robicu, ona kopa po mom ormaru, ja po njezinom [:smije]
2013 07 09
ja neznam odkako neke artikle imam pod zamjenite, vise ih nitko nebi kupio xD svi bi nestp dzabe [:hihot]
2013 07 09
Mene više od takvih stvari smeta kad me netko za novu in haljinicu sa etiketom pita za zamjenu, a kad otvorim profil a ono par nošenih majci koje bi me bilo uopće sram stavit na krpice ili hrpa stvari za bebe. Poludim! I zato sam stavila da nisam za zamjene! Da cure pravilno vrednuju svoje stvari do takvih problema nebi došlo. Ali je kvaka u tome da bi cure za svoje iznošene stvari koje nisu ni doma za po kući htjele dobiti nove in stvari s etiketom. Po meni je to bezobraznije nego problem naveden u temi! [:sokiran]
2013 07 09
ichi, slazem se 100 % [:smijesi]
2013 07 09
ivchi* :P
2013 07 09
Ja ne znam gdje piše da se ne smije mjenjati ili da se mora. Ako cura nije za zamjene, a ipak nađe nešto što joj se svidi, zašto ne bi ponudila zamjenu ?? Pa nije smisao ovog portala samo zamjena, nego i zamjena i prodaja. Napiši i ti da nisi za zamjene. Uostalom, naravno da će se netko mjenjati tek onda kad mu se nešto svidi. Ja sam do sad dobila 90% upita za zamjene, vjerojatno tako i druge cure, pa napišu da nisu uopće za zamjene kako im nebi dosađivali takvim porukama.
2013 07 09
nnnn,da.....meni je to isto sasavo. Ako nisi za zamjene, onda ni druge ne pitaj za istu-kupi! :No tako je kako je! :)
2013 07 09
Kuzim sta zelis reci, mozemo mi pisati sta god pozelimo, ali istina i mene zivciraju takvi natpisi nekad...jer bih curu pitala za zamjenu, a rekla je da se je ne pita, ali ona ce pristati na zamjenu ako joj se nesto svidi! A isto to sto je ona napisala ja i mislim, ali sam zato napisala mozete ponuditi zamjenu...i da znate kolike sam cure morala odbiti...jednostavno ne nadjem nesto sto bih nosila, ili mi velicina ne odgovara, ali eto pricale smo i rjesile. Mozda bi bilo najbolje da takve cure svejedno pitamo za zamjene, pa kud puklo da puklo [:hihot]
2013 07 09
" NISAM ZA ZAMJENE SAMO PRODAJA JER MI STVARI DOSLOVNO ISPADAJU IZ ORMARA " ( citat nije urlanje! [:smije] [:smije] [:smije] ) ovo je jos veci paradox, a u profilu stvari sa ebaya u raznim bojama, a mozete i naruciti! [:smije]
2013 07 09
Mene zivcira kad procitam: "za zamjenu sam samo ako ja to prva trazim" [:vrti]
2013 07 09
1 2