Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nisam za zamjene aliii......??? -.-

...ako imate ono što se meni sviđa, jesam. ...iritira me kad vidim ovako nešto...jeste za zamjene ili niste? Nije fer da ste za zamjene samo kad vama odgovara... [:ljut]
2013 07 09
dvostruka pravila. nije cool.
2013 07 09
zasto to ne bi bilo fer? pa naravno da ce se cure mijenjati kad obje nadu nesto sto im se svida [:smijesi] ni ja ne pristajem na zamjene ako ne nadem nista kod cure koja mi nudi zamjenu
2013 07 09
Sorry, al ovo mi zvuči kao da ako mi se nešto ne svidi, svejedno moram pristati na zamjenu? [:hihot]
2013 07 09
ne moraš pristat na zamjenu, ali nije ok da na profilu piše da uopće ne pitamo za zamjene jer će ona pitat ako nađe nešto...nije u redu zar ne..
2013 07 09
mislim da je mislila na ove što pišu niasm za zamjenu a onda te pita jesi li za zamjenu? [:hihot]
2013 07 09
dobro sam shvatila :)
2013 07 09
ma mene to ne brine ni najmanje [:smije]
2013 07 09
da, na to sam mislila [:smijesi]
2013 07 09
ni mene ne brine ali je jadnoooo [:hihot]
2013 07 09
mislim da nije lijepo postavljat dvostruka pravila. ti si kraljica koju se nesmje slućajno pitat za zamjenu a kad se ti hoćeš mjenjat onda ti je sve dozvoljeno. kao što rekoh nije cool.
2013 07 09
mene kada nesto iritira maknem se od toga, svatko ima pravo hoce se mijenjati ili ne.. mene su cure 5855 puta pitale za zamjenu i nikada si nisam nista nasla jednostavno nemam ukus kao vecina cura na krpicama i dobro, ne vidim razlog ove teme uistinu
2013 07 09
to tako iritira, dobijem u poruke ako može zamjena... i ok, pogledam profil... i tri puta piše NISAM ZA ZAMJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa wtf?! [:frustriran]
2013 07 09
meni je svejedno... [:smije]
2013 07 09
ja imam tzv. dvostruko pravilo, ali ne jer malo jesam za zamjenu, a malo ne, nego imam maminih stvari koje naravno ne smijem mijenjati pa sam napisala da za stvari na kojima pise samo prodaja su mamine i nema zamjene. napravila bih ja mami profil ovdje, al' brate ona ne zna ni komp. upaliti, a kamoli nesto drugo [:hihot] A ja da sebi pravim jos jedan zbog toga, nema mi smisla :/
2013 07 09
1 2