Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jeste culi što je u Osijeku danas bilo

Prestrašno mi je i tužno. Majka sam dvoje djece i nemogu tako šta zamislit. Jadna bebica [:tuzan] [:tuzan]
2013 07 09
evo upravo [:tuzan]
2013 07 09
navodno ostavljena pred bolnicom [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan]
2013 07 09
Da pred domom zdravlja rodila ju je sat vremena prije nego što ju je ostavila.
2013 07 09
Neznam kako možeš napravit da dijete koje nosiš 9 mjeseci, rodiš i onda ga tako ostaviš. Pa nebi macku i psa tako ostavila a kamoli dijete.
2013 07 10
ajmeee uzasno i tragično za čuti al danas ima sve vise toga.....
2013 07 10
antonijica nažalost istina
2013 07 10
Da cula...sok! Mozda se ne moze brinuti za bebu pa je tako mislila rijesiti problem....ali zalosno da neka majka moze svejedno tako ostaviti dijete.
2013 07 10
odmah se oči napune suzama..uzass.....nemam riječi..
2013 07 10
možda je i bolje za tu bebu da ju je mama ostavila. ako samo i pomisliš na tak nekaj da napraviš nije dobro. opet, ne zna se situacija u obitelji.. ali.. to nije biljka, nego je to malo ljudsko biće kojem trebaš! :(
2013 07 10
Ja cu sada vjerojatno zvucati strasno i grozno! Ali majka je nije ostavila bez srca, ostavila ju je smisleno gdje je znala da ce je ravno za 20 minuta naci i zbrinuti. Ne znamo situaciju i najgore je osudjivati i reci "ja ne bih nikad". U zivotu postoje price i price, komedije i tragedije. Sa ovim podacima kojima raspolazemo, majka jest napustila dijete....ali je takodjer znala da ce odmah biti zbrinuto! Koliko djece raste s roditeljima(bioloskima) u strasnim uvjetima?Ovo dijete ima priliku dobiti divne roditelje, a roditelj je onaj koji voli i odgaja, bez obzira da li je bioloski! Jos jedna stvar, nekada, zapravo stoljecima kraj crkava i bolnica postajala su odlagalista za nezeljenu djecu, gdje bi majke odnjele bebu i nestale. Djeca su bila zbrinuta! Danas raznorazne sluzbe gone te majke i veci je broj cedomorstava i groznih stvari, jer zene nemaju tu mogucnost ( a mi ne znamo iz kojih sve razloga napustaju, ne zele, skrivaju tu djecu) I nemojte sad s mudrima tipa sto se nije pazila, sto se hebala i sve ostalo. MI NE ZNAMO sve te price i razloge, a ima ih svakakvih od vjerskih, socijalnih, preko silovanja , incesta i pitaj Boga cega. Dakle, subjektivno neke stvari ne mozemo razumjeti, ali objektivno cesto postoje objasnjivi razlozi.
2013 07 10
joj užas. vjerovatno ju opalila posporodiljna depresija a tko zna štogod još. da mogu uzela bi to djetešce sebi. srce mi se lomi na takve stvari [:tuzan] bebica mala traži mamicu a mame nema, joj [:place] [:place] [:place]
2013 07 10
StasaSahman tocno tako,sve do slova....... ne treba nikad osuđivati unaprijed,ne znamo sto je pozadina svega.a bolje tako u svakom slucaju nego da je doslo do neceg goreg
2013 07 10
Stasa, slažem se s tobom. Naravno tužno je kada nekoga mama ostavi, bilo to odmah pri rođenju ili kasnije. Mislim pa jeste li čuli ono u el salvadoru, ne daju djevojčici od 11 g, koja je silovana da pobaci iako je mogućnost da pri porodu nastradaju i majka i dijete velika. Kako možemo znati da se i u ovom slučaju ne radi o silovanoj djevojci, ili o nekome tko stvarno nema uvjeta za odgajanje.
2013 07 10