Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Danas sam sretna

obrazloži zašto! [:smijesi] [:zaljubljen]
2013 07 13
jer sam se rodila na petak 13. točno prije 29 godina!!! [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:hihot]
2013 07 13
sretan rođendan [:kesi]
2013 07 13
hvalaaa [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 07 13
sve najbolje želim [:smijesi]
2013 07 13
HAPPY B-DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve najbolje i sve željice da se ostvare [:zaljubljen] [:smijesi]
2013 07 13
Sretan rodjendan Katarinaaaa!!! [:poljubac] Danas sam sretna jer je subota [:smije]
2013 07 13
hval vam cure moje drage svima od srca!!!!!! sad me sram ..... [:sramezljiv] [:sramezljiv] [:sramezljiv] [:sramezljiv] [:sramezljiv] svima veliki [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 07 13
.... zato što me je babydoll uputila na jedan forum gdje su pronađene napuštene mačkice i pošto već neko vrijeme razmišljam o tome ovo se učinilo kao idealnim. Pronašla sam mačića koji je precakani a i pošto nisam baš trenutno u mogućnostima s njim stiže i nešto opremice i hrane!!! Sve se dogovorilo turbo brzo i mačkec mi stiže na kućnu adresu za 2h cca. Stiže kompanjon, spasili smo jednu macicu a i djeca će bit presretna! [:smijesi] Danas sam sretna! [:zaljubljen] Hvala babydoll i drugim ženicama koje su odlučile da ta mačkica ide baš meni [:zaljubljen] [:smijesi]
2013 07 13
I ja sam sretna radi toga [:zaljubljen]
2013 07 13
Danas sam sretna jer smo sinoć stigli na more. Yeeeee. Baš sam sretna zbog toga. A i moje malo dijete [:smijesi]
2013 07 13
sretan rodjendan katarina [:poljubac]
2013 07 13
Sretan ročkas [:poljubac] ...jer napokon idem fotkat nakon ohoo-hoo [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 07 13
sretan rođendan katarina danas sam sretna jer je lijep i sunčan dan [:smijesi]
2013 07 13
Ja još nisam sretna, ali ako netko želi može me usrećit i zavirit u moj dućan i možda naći nešto za sebe [:sramezljiv] [:sramezljiv] [:sramezljiv]
2013 07 13
1 2