Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Drage moje krpičarke,,Zbogom

Drage moje cure sa kojima sam prekrasno surađivala,,tinasana,evaanita,cartinka,liralira,bettybutiga,amena.željka133,minimini,maricapetric....i ostale --sve jedna od bolje..Odlazim sa krpica,,ne mogu si dozvoliti da me netko vrijeđa i vara--dosta mi je--ipak je ovo sve previše za mene...igrala sam fer,,uvijek spremna za dogovor ali neide...previše se poštujem da bi si dozvolila neke stvari.... Cure moje želim Vam sve najbolje,sreću ,zdravlje i uspješne i ugodne suradnje.. Volim Vas na neki svoj način i jako sam tužna danas... [:tuzan] [:poljubac] Ostajte mi zdravo....
2013 07 14
kaj je bilo? [:tuzan] tko te vrijeđa i vara, ja nisam upućena?
2013 07 14
i ja sam baš tužna Marijana što odlaziš. Pamtim te kao super mamu i prodavačicu. pa zar je do toga došlo?! ne mogu vjerovati. tvoja robica mi je bila super, a uz to si mi poslala dodatne stvari. Nemam nikakvih zamjerki za tvoj rad na Krpicama. Želim ti svu sreću i nemoj se previše sekirati zbog određenih ljudi ovdje na Krpicama jer nisu to zaslužili. Šaljem ti puno lijepih pozdrava i [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] .
2013 07 14
[:sokiran] [:sokiran] ovo je izraz na to sto sve neke korisnice mogu izgovoriti drugoj "u ime pravde"! [:sokiran]
2013 07 14
Mislim da se dosta moze vidjeti preko negativnih ocjena na profilu,jelda?Sto se tice profila Ledolina666 od koje maRJANKA ima negativnu....zenska mi se javila prije jedno mjesec,dva..bez ijedne povratne informacije..zicala dodatne slike od predmeta svake 2 minute ,bila bezobrazna..na kraju na slike i poruke nije odgovorila niti hvala...Jako nekulturno i neodgojeno bice..to je moje iskustvo..svakako izbjegavati
2013 07 14
@ Mother OF, tocno....ako je zena ponudila povrat novca, a drugoj strani je veci gust ostavljati negativne ( nego mirno rijesiti stvar).....govori i vise nego treba! ( posebno uz onoliko pozitivnih) ;) Meni se nedavno desilo slicno...bla, bla....zeni vratila novce....i jedna drugoj smo ostavile pozitivne, a ne negativne! Tako da ono..... [:smijesi]
2013 07 14
nemojte ići, radije razriješite s adminom. ako vas netko vrijeđa treba ga sjeć u korjenu a ne dozvolit da se razgrana. poštovanje i uljudnost 98% žena ovdje želi (barem mislim).
2013 07 14
maRJANKA ,dal su ledolina666 i spalatica ISTA OSOBA!!!...?!!Ajde mi sad jos odgovorite na to pitanje...jer ako je to istina,odna je mene nakon foruma isla podjebavat sa laznog profila preko privatnih poruka s upitima i dodatnim slikama...a to je toliko jadno i nisko da jadnije i nize ne moze biti.
2013 07 14
[:sokiran] Ako je nuđen povrat novca čemu negativna? [:place] Svaki dan premalo ili nikako veselja ovdje..
2013 07 14
ah vidim sad...dotičnu sam uočila sa svojim primitivnim komentarima po temama. molim vas nedajte se takvima. poruka adminu da se ukloni takva bezobrazna negativna. imate moju podršku.
2013 07 14
@MoD- to i mene zanima..
2013 07 14
Ako je to stvarno istina,treba blokirati oba profila i da se vise nikad ne pojavljuje ovdje...
2013 07 14
"izbjegavajte ovog prodavača kojemu je IQ manji od broja cipele! Prevarantica poslala paket al poslala brdo nenosive robe koju sam zamalo i platila. Al dobiješ to nazad i plati sama poštarinu!" Kako to misli zamalo platila? :roll
2013 07 14
Cure,jel možete vjerovati da plačem,,nanesena mi je velika nepravda--hvala vam od srca--divne ste.. [:poljubac]
2013 07 14
Ajde se smirite ,ne dramatizirajte..i idemo to rijesiti i takve istrijbiti s krpica od temelja..ne samo radi vas,maRJANKA ..nego i radi nas ostalih.. .gade mi se!
2013 07 14
1 2 3 4