Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

još jedna krađa

passonfashion...je uzela 220 kn za mango haljinu...umjesto nje dobila sam neku malu majicu..navodno krivo poslala...poslala mi podatke druge djevojke da joj pošaljem majicu..pa sam uredno poslala..a ja haljinu još nikad nisam dobila...na profilu se više naravno ne pojavljuje...ima li načina da se ovo sankcionira....prevara...krađa...užas... [:frustriran]
2013 08 03
javi se adminki
2013 08 03
Link?
2013 08 03
Postovani tejcizg333 sam uplatila 225 kn za guess torbu, nošenu 2-3 puta, navodno original, prije 3 tjedna, skupila je lovu i ne javlja se...užas, to mi je prvo loše iskustvo preko mojih krpica. Inače stvarno dugo kupujem za sebe i djecu ovako i nikad me nitko nije prevario. Riječ je o Antoniji Perić iz Zagreba, to je sve što znam. Ima li netko sličnu informaciju o toj osobi, što da radim. Nije neka lova i već sam je prekrizila, al eto-nervira me.
2018 11 15
> katija: > Postovani tejcizg333 sam uplatila 225 kn za guess torbu, nošenu 2-3 puta, navodno original, prije 3 tjedna, skupila je lovu i ne javlja se...užas, to mi je prvo loše iskustvo preko mojih krpica. Inače stvarno dugo kupujem za sebe i djecu ovako i nikad me nitko nije prevario. Riječ je o Antoniji Perić iz Zagreba, to je sve što znam. Ima li netko sličnu informaciju o toj osobi, što da radim. Nije neka lova i već sam je prekrizila, al eto-nervira me. A vi ste isli uplatit novce osobi s 2 negativne,i to negativne da nikad nisu dobili placeno Stvarno ne znam sta rec,osim da je ovo bilo glupo s vase strane Otvorite posebno temu,i sve njene podatke javno nek se sramoti,tako da svatko tko bude upisao njeno ime i prezime imat ce sta citat
2018 11 15
Je, glupo je s moje strane, priznajem. Al iskreno, ne čitam uopće te osvrte, odnosno, nisam do sada. Dala sam joj negativnu-valjda se neće više kod nje nitko zeznuti kao ja. Kako ju natjerati da mi vrati novac, mislim da neke prijetnje prijavama i sl. nemaju baš smisla. Hvala na savjetu,al ne da mi se ovim više baviti, jednostavno mi se povraca od ovakvih ljudi i probat cu je izbrisati iz sjecanja, a što se tiče Krpica, mislim da je to to što se mojih kupnji tiče..
2018 11 15
Kao sto vidite niste jedina koja je prevarena ona ce s tog profila prec na drugi i opet nastavit po starom stavite njene podatke sve koje imate javno,i neka ju cure koje imaju pristup crnoj listi dodaju tamo ako se vama neda borit za vas novac,ja tu nemam sta drugo za reci
2018 11 15
Mislila sam da je ovo javno, želja mi je i bila da ju osramotim, pa da i ostale cure vide te se ne zeznu kao i ja. Iskreno, slucajno sam objavila tu i vama hvala sto ste se javili. Ne znam kako drukčije i javnije objaviti ..ne bavim se ovime inače.
2018 11 15
Napisite njeno ime i prezime i br racuna na koji ste uplatili cure ce ju stavit na crnu listu,ako vec nije tamo ako imate br mobitela,pokusajte doci do nje,uvijek postoji netko tko ju pozna zasto bi svoje novce poklonili nekome samo tako
2018 11 15
> katija: > Mislila sam da je ovo javno, želja mi je i bila da ju osramotim, pa da i ostale cure vide te se ne zeznu kao i ja. > Iskreno, slucajno sam objavila tu i vama hvala sto ste se javili. Ne znam kako drukčije i javnije objaviti ..ne bavim se ovime inače. Otvorite posebno svoju temu na forumu i napišite sve detaljno i ispočetka.
2018 11 16
Hvala svima na savjetima, iskreno nemam baš vremena, ali sam preko banke uputila neki zahtjev za povratom sredstava, pa čekam njihov odgovor. Antonija Perić, Zagreb, to je sve što imam, evo i podaci o broju računa i email adresa.
2018 11 20