Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

'Skupo plaćeno'

Ovo je nešto na što sam naišla na masi predmeta, i stvarno mi nije jasno što to znači. Jel to kao opravdavanje za nabijanje cijene, kao skupo je plaćeno pa ja skupo pr(epr)odajem? Ili je vrijednije ako je skupo plaćeno? I za početak, što je nekome skupo, drugome nije i obrnuto... Ako već netko ima potrebu naglasiti kako je nešto 'skupo plaćeno' zašto onda jednostavno ne napiše koliko je plaćeno? Znam da nam je svima dosta cendranja al ovo fakat ne razumijem... [:hihot] [:pospan]
2013 08 10
Takvu sam i ja temu prije nekoliko mjeseci otvorila jer mi nije to bilo jasno. [:hihot]
2013 08 10
I jel itko razjasnio? [:smije]
2013 08 10
meni je uopče glupo pisanje SKUPO JE PLAČENO , i opče me to nezanima niti smeta ,ako mi se nešto svidi ,a nije za moj đžep ,okrenem stranicu dalje ,ako mi baš zapadne za oko ,neki predmet prvo gledam ocijene prodavača ,zatim ako može dogovor može za spuštanje cijene ili zamjena ,ako NEMOŽE ,bay, bay, preskočim to kao da nisam ni vidjela ,zašto da se ja zamaram glupostima i trošim svoje živce na nekog tko je PRETJERAO S CIJENOM .baš ,me briga , mislim da bi se i ti trebala tako postaviti -taj koji odredi gastronomsku cijenu mislim da neče ovdje tu stvar ni prodati ,a zašto da se mi zamaramo s tim.
2013 08 10
Ne ne, ne govorim sad nužno o tome da ljudi prodaju stvari sa previsokim cijenama, neki prodaju i stvari po recimo 50 kuna pa napišu 'skupo je plaćeno'. Taj dio i važnost toga mi nije jasna...
2013 08 10
Nije bilo konkretnog odgovora nego sam bila popljuvana od strane nekih jer sam navela primjere što je meni skupo, a što ne. [:smije]
2013 08 10
Tak sam si nekak i mislila da je bilo [:hihot]
2013 08 10
smijem JA? [:smije] Hm...ispunih kvotu s**** za danas! [:jezik]
2013 08 10
Samo ti daj [:kesi] [:smije]
2013 08 10
samo cu reci da i mene isto iritira, al moram promisliti u mraku zasto! [:smije] ;)
2013 08 10
Ostala bez prava glasa ha? [:smije]
2013 08 10
evo ovako; mislim da sam ja na dvi, tri stvari stavila "skupo plaćeno", . da, da bi opravdala visoku cijenu. ne mogu napisat koliko sam TOČNO platila tu stvar (il dvi) jer se ne sjećam ali ako je bilo preko 1000 kn tim sam "objasnila" (možda loše, ne znam al dobro), zašto sad prodajem za 200. Eto. Linč netko? [:jezik]
2013 08 10
Gastronomska cijena [:tuzan]
2013 08 10
DEMOKRACIJA cure pa svatko može pisati šta hoče ???? više me smeta što debeli LINIĆ iznajmljiva jahtu i plača tjedni najam od 33000kn ,i govori ja si to mogu priuštiti ,moš si mislit ????? kako ga nije sramota ,mi ni na more nemožemo ,državne firme propadaju ,radnici u državnim firmama štrajkaju ili rade bez plača ,a oni HR vlada vlasnici tih PROPALIH PODUZEČA ,koje su opljačkali i još takva drskost..sve ih treba na križ RAZAPETI
2013 08 10
[slika:afde073f-0cf1-45bd-b1eb-120ad3ebbef3]
2013 08 10
1 2 3 4