Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cvilidrete

AKo još jednom pročitam da prodaja ne ide, proljev ću dobit. Želim kupit haljinu, žena mi je poslala jednu poruku prije 3 dana i više se ne javlja, al je non stop tu. Drugoj pošaljem poruku za naočale, njoj se ne da još slikati, ne javlja se više. Ako vam prodaja ne ide, same ste si krive. Ne znam zašto je toliko teško odgovorit na poruku ili poslikat predmet, stvarno ne razumijem. [:ljut]
2013 08 11
Ja cu ti odmah odgovorit [:poljubac] [:smijesi]
2013 08 11
[:smijesi] [:smijesi]
2013 08 11
meni je najgore sto ja sve i poslikam, izmjerim, dok to sve napravim oduzme mi pola sata, da na kraju ne bih dobila nikakav odgovor...ni 'ne odgovara mi' , 'ne zelim ipak' , a pogotovo da netko kaze ' hvala' [:ljut] [:frustriran]
2013 08 11
Isti slučaj i kod mene,ne javlja se,ali je tu... [:tuzan]
2013 08 11
Ja ću vam mjerit, slikat iz svih kuteva i detaljno izanalizirat ako treba, samo pitajte [:smijesi]
2013 08 11
daaaaaaa poludim kad sve izmjerim, posaljem dodatne slike i ni traga ni glasa od cure... ili jos bolje kad dobijem upit, znaci cura kaze da bi nesto kupila i nakon toga se vise ne javi?? [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2013 08 11
Ja odmah po upitu to rjesavam al poslije ni traga ni glasa, i slikam dodatno i mjerim i sve pa nista [:tuzan]
2013 08 11
Ha ha ista stvar! Mislim da sam jednoj danas prva poslala upit ali ništa. I tako već danima na upite uopće ne odgovaraju.
2013 08 11
2,3 korisnice mi se jave hoće to i to, ja reko nema frke, hoćete da dodatno poslikam, izmjerim što god..ne treba hvala, uzimam. Dobro, dam svoje podatke i ništa. Nula. PItam nakon par dana jel vrijedi još to i to. NIšta. Nula. Nema odgovora. I tako 2,3. Ako išta mrzim to je kad ne dobijem odgovor. Kaži neću, predomislila sam se, bilo šta, uopće mi to ne smeta, čak držim rezervirane majice dugo, nije mi problem al brate mili ove što ne odgovaraju, uff. Neću ja propast za to malo novaca al ono...zna se red.
2013 08 11
ako trebaš sunčane naočale javi mi se porukom, imam ja 3 kom nooove, obrisali su mi jer je slika sa neta, ali evo ako nekog zanima, slikam odmah [:smije] [:kesi] [:smijesi]
2013 08 11
napišem u poruku da sam ozbiljna što se tiče kupnje i da samo želim jednu sliku naočala, ovoj drugoj isto tako, samo da mi napiše hoće li mi sise stati u haljinu i nema odgovora. pa nisam tražila da mi je dostaviš do varaždina pješke pa da probam. [:ljut]
2013 08 11
mateja0211 u pravu si, ja jednoj ženskoj par puta pošaljem želim kupiti puder. totalno je ignorirala moju poruku da hoću kupiti da bi vidjela da je jučer izbrisala sliku pudera. u čemu je kvaka . [:frustriran]
2013 08 11
nisu sunčane, nego okvir za dioptrijske [:hihot]
2013 08 11
po meni,ovo je postalo prestrašno....tražila sam si kožnu jaknu jučer,sve pregledala,poslala sam bar 10 "želim to" jer znam da neću dobit odgovor od svih 10.odgovor sam dobila od 2 CURE! znači od dvije! ja ne znam zašto,još pošaljem dve-tri poruke,mislim možda nije vidjela,zaboravila...ali ništa.užasno me to frustrira i ja bi ih sve maknula sa stranice,al eto,ne mogu pucnit prstima pa da takve nestanu odavde. [:frustriran]
2013 08 11
1 2