Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

što je ovo?

Gledam po krpicama i jako puno korisnica ima pa barem jednu negativnu povratnu... Dal cure ostavljaju bez pretjeranog razloga negativne, ili su stvarno zaslužene? [:sokiran]
2013 08 12
brijem da su zaslužene
2013 08 12
Vjerojatno nije bez razloga
2013 08 12
Zapravo ima i bezrazloznih: " Dala sam joj podatke! 5 da!na je tvrdila da ce kupiti! Ne zna komunicirati i ne javlja se! " Takvih ima koliko zelite! [:smijesi] Mislim, meni su takove bezrazlozne.....ajd da je neutralna....
2013 08 12
Jako mi idu na živce oni koji nesto uzmu,ti posaljes i onda kao idiot saljes poruku jeste primili,jel sve uredu,a nejavlja ti se!! [:ljut] ma vise se neopterećujem takvim!! [:smije]
2013 08 12
Da, i ja sam vidla takve glupe komentare... Do sada sam uglavnom kupovala na temelju komunikacije, a ne na temelju povratnih, jer očito je da su neke povratne tu bezrazložno... Za sada me još nitko nije zeznuo, naravno ne kupujem od onih sa 10% pozitivnima, ali 1-2-3 negativne me ne smetaju :) I da, Vedrana slažem se, povratne bi se trebale ostavljati, ili barem se javiti i zahvaliti na poslanom artiklu, barem zbog neke kulture :)
2013 08 12
STASASAHMAN-iskreno,imala sam tri slučaja,došlo je do "zaključene " kupo-prodaje, nakon što sam curama dala svoje podatke, od njih niti poruke niti uplate... [:frustriran] [:frustriran] ja ne mogu znati tko se krije iza ovih imena isl...,ali ne vidim razlog zašto ne bih ostavila negative.. [:jezik] .drugačije očito ne ide...od sad svakom potencijalnom kupcu, dam to kao upozorenje, bez ljutnje,pa da vidimo do kud ovo seže
2013 08 12
Ni k od kulture,al dobro briga me,bitno da mi lova legne,a to što je netko takav,njemu na obraz!!! [:smijesi] [:hihot]
2013 08 12
@narcis, ne kazem tko kada i zasto bi trebao ostavljati negativne.To je stvar svake od nas. Cisto moj osobni stav....da iste ostavljam kod kupnje,prodaje i zamjene. Kada bih iste ostavljala za uzimanje podataka, ne odgovaranje, bezobrazluk u inboxu ne znam kamo bi stigla. Jer to sve na kraju ispadne ja tebi-ti meni i onda nema kraja uvredama. Ovdje takvih cascenja ima u tim povratnima da mi nije jasno koja kojoj zapravo negativnu ostavlja! ;)
2013 08 12
oprostitite drage moje nisu sve negativen zaslužene ja sam dobila nezasluženu ,jer postoje takve korisnice "koje vole" davat negativne
2013 08 12
ma ok, to je do osobe, neko ima nekakav stav, bez uvrede... [:jezik] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 12
@nataliarogina - draga ti si nažalost imala "okršaj" sa ženom koja nije normalna i s kojom smo svi mucili muku ovdje [:vrti]
2013 08 12
inace na nekim profilima sam vidjela i totalno cudne negativne povratne, tipa neko ti se ne svida pa mu ostavis negativnu, a opet bilo je i cudnih pozitivnih, neko gleda ducan i bez kupo-prodaje ti napise "ok , svida mi se" hihiih...bilo mi bas smijesno. No da, dosta cura ima negativne i vecinom koliko vidim to su one koje imaju prek 100komentara
2013 08 12
Ovdje si zene "malo" previse dopustaju...
2013 08 12
e moja rockerice ti znaš kakve sam muke imala s njom
2013 08 12