Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koja od prevarantica je imala crni ormar?

Bilo je nešto da je neka izvaljala ovdje cure za masne pare,bila je prepoznata po crnom ormaru i još nečemu... Naime...sad ako ovo čita,boli me dupe,jer bezobrazno je.Upitam za jaknu,naravno slika s interneta.Pitam jel mi može uslikati jaknu na sebi da vidim kako stoji.Ona mi u inboks opet stavi tu sliku s interneta i još neku žensku u toj jakni (slika ženske bez glave,a po pozadini se vidi da je model,slikana ko zna gdje).Ja reko "ja sam htjela vidjeti kako jakna stoji na tebi,a ovo što si mi dala je slika s interneta". Prođe par minuta i napie mi u inboks "jakna prodana".Znači nije bila prodana kad smo se dogovarale,a sad je odjednom? i na svim slikama što je imala s neta odjednom piše "prodano"...a 1 pozitivni komentar.Ja ću se stvarno zafrknit kupujući ovdje jaknu... Sad me zanima taj ormar,jer koda mi je ovaj njezin poznat iz neke teme.Jel ko zna šta?Nek netko opiše onaj ormar ako znate o čem pričam.
2013 08 20
[:sokiran] neznam za crni ormar, al kako ti je doticna odgovorila. Nije bas pouzada osoba za poslovanje [:tuzan] [:vrti]
2013 08 20
lupila mi ladno sliku ko da je na njoj slikano.još kaže "evo,imam tu neku poslikanu,sada da ne slikam ponovo".ko da sam ja vesla sisala.povjerovala bi da je rekla da ima taku istu ko na slici,vamo,tamo...al taj ormar mi je poznat...ako netko zna ili sumnja,šibnit ću mu link u inboks. [:frustriran]
2013 08 20
daj link profia [:smijesi]
2013 08 20
stelić daj link u in....
2013 08 20
ni meni nije poznat taj "crni ormar" ali ovo što kažeš, nikako nebi poslovala s tom curom... svakako zaobići.... da i kao kao što kaže dunja88, napiši nam link profila...
2013 08 20
ni meni nije poznat taj "crni ormar" ali ovo što kažeš, nikako nebi poslovala s tom curom... svakako zaobići.... da i kao kao što kaže dunja88, napiši nam link profila...
2013 08 20
šibnit ću vam u inboks,da ne bude sad da sam ju javno prozvala a ona jadna (ŠTO SUMNJAM) nije niš kriva...
2013 08 20
pošalji i meni u inbox link..
2013 08 20
a povratne info...ta cura ima 1 povratnu pozitivnu koja glasi "brza zamjena.sve 5" , a cura koja joj je ostavila povratnu od nje isto ima povratnu ocjenu "brza zamjena.sve 5" ..... to mi smrdi i na istu osobu... [:sokiran] [:sokiran]
2013 08 20
Osoba koja je ovoj ostavila povratnu nema povratnu s njene strane, nego sa druga dva, vrlo živa profila, puna povratnih..[:hihot]
2013 08 20
da,ja sam zeznila,ja sam čitala "o drugima" [:jezik] ispričavam se
2013 08 20