Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

apel za nova pravila vezana za brisanje tema i editiranje postova!!

Dakle, ovo je jedini forum koji znam gdje korisnici sami mogu pobrisati cijelu svoju temu (!!?? )kad god požele i isto tako vremenski neograničeno editirati svoje postove. Otvori se žestoka rasprava oko nečega i kad pokretačici teme više ne paše kako se rasprava odvija jer ne ide voda na njen mlin-hop! -nema više teme...obrisano! [:ljut] Smatram da bi ovlasti za brisanje trebala imati samo adminka pa nek teme briše u skladu s nekim općim pravilima. Što kažete?
2013 08 24
p.s. obećavam vam da ako se nećete 100% složiti s mojim prijedlogom da ću temu brže-bolje maknuti!! [:smije]
2013 08 24
ne znam što se toga tiče svejedno mi je,ako je previše njih protiv toga obrisati će samo da se ne zapamti ona.
2013 08 24
Gle, da nema mogućnosti brisanja cijele teme ne bi bilo onih što se prave grbavi pa imaju rasprodaje,akcije svako malo na krivim mjestima i sl.Dok adminica ne dođe,a to je često danima, rade što žele. Ovako bi se vidjelo tko je što radio. Bio bi red. A ne da se otvara posebna tema s imenima korisnica koje krše pravila i tako unosi još nemira i svađa i sl.
2013 08 24
nisi u pravo kad bi ta tema bila ne bih bilo onda kršenja više jer kad bi druge vidile da su ove cure okačene u tu temu ne bi im bilo pravo biti na toj listi.
2013 08 24
pa koliko puta im neka cura nalijepi link o kršenju pravila i blokiranju,a one ispod toga nastave dalje...ono, ko te šljivi-politika [:ljut]
2013 08 24
Coksica je u pravu. i oglasavanje, i brisanje ... sve je ode onako kako se pust, a bome dosta se popustilo :/
2013 08 24
Bravo za temu, skroz se slažem! I samoj mi je palo na pamet da se teme ne mogu brisat cure bi sigurno prvo razmislile što će reć, a ovako se izvali hrpa gluposti, ali nema veze, jedan klik i više ničeg nema. O pacijentima koji otvore temu o drugim osobama, pa olfo traže tuđe mišljenje, a čak i tad bivaju popljuvani, jer ne treba dugo da se lažljivci sami raskrinkaju - da i ne govorim. Što kažeš, kad voda ne ide na njen mlin... Šteta je što obrišu teme, ali kolko pratim takvima ne treba dugo, pa opet podijele neki svoj biser s nama, nije baš da se sve riješi brisanjem teme [:smijesi]
2013 08 24
Pitat ću da se ukloni brisanje svim korisnicima.
2013 08 25
Mogu li ja uklonit moju temu o caffe aparatu [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 08 25
Ja sam za ispeci, pa reci. Na forumu.hr je to super... Imaš par min. za editiranje, unutar kojih valjda možeš skužit ak si baš neš izvalio, pa da se ne sramotiš, to izmjeniš [:smijesi] ali ovo tu, da se sve može brisat, prepravljat... - mislim da nije ok jer kojekakve lopuže to samo iskorištavaju.
2013 08 25
Ja nakon par dana uvijek obrišem svoje teme,no ne iz razloga koje ste navele,da se "povlačim iz rasprave" ili tako nešto,nego kad vidim da je tema jednostavno završena,obrišem ju,mislim da je ovaj forum i onako i ovako prekrcat svime pa ne vidim ništa loše u tome.. Ali da,pretpostavljam da i tu opciju mnogi iskorištavaju za nešto gore..
2013 08 25