Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kupila bi za veću svotu ali cura ima samo jednu povratnu

Moram priznati bojim se da nebi izvisila,a tako želim tu stvar [:zaljubljen]
2013 08 31
stupi s njom u razgovor malo vidi kakva je,dal mulja,petlja ja imam također jednu povratnu pa mi se cure javljaju i trudim se da nikog ne prevarim i ne daj Bože ostavim dojam prevarantice... [:hihot]
2013 08 31
imala sam neki dan loše iskustvo pa sad pušem i na hladno [:sokiran] [:smije] [:smije]
2013 08 31
Trazi placanje pouzecem.
2013 08 31
Ako si u mogućnosti dogovori primopredaju [:smijesi]
2013 08 31
uf to je nešto najgore ali ako već hoćeš kupit za veliku svotu ak joj je stalo da proda nećeš imat problema ja idem na princip uplati novac ili poslikaj uplatnicu i ja ti šaljem artikal u kontra slučaju ja poslikam da sam poslala paket i dam šifru paketa ako šaljem tiskom... [:zaljubljen]
2013 08 31
Da i ja idem op tom principu uplatim novac i poslikam uplatnicu i osoba šalje ali je zlo kad uplatis novac a osoba te ignorira,mozda je ipak bolje pouzecem,mislim da cu tako ipak [:smijesi]
2013 08 31
traži da ti pošalje pouzećem ako je veći iznos u pitanju, ipak ima jednu povratnu. najsigurnije. ja evo pregovaram sa svojom kradljivicom da mi vrati novce, čak nije bilo dosta ni 15 pozitivnih i pokrala me
2013 08 31
onda pouzećem ako ona pristane joj kako me iritiraju te kradljivice pa meni je u interesu da prodam i da se riješim tih stvari a ne da idem nekog izvozat...užas [:frustriran] [:frustriran]
2013 08 31
Jeli se moze znati koja je korisnica?i ja iman jednu di bi htjela kupiti ali me strah
2013 08 31
ako imate koju curu od povjerenja iz tog grada,zamolite ju nek ona ode na primopredju [:smijesi]
2013 08 31
Pa eto zasto nam prodaja ide slabo,upravo zbog nekih pojedinaca ovdje [:frustriran]
2013 08 31
ja nemam ni jednu povratnu a ovaj tjedan sam se izmijenjala za tri iil četiri stvafri
2013 08 31
ma curke za sada ni ja nisam imala za**b na krpicama sve ok imala sam na fejsu a to je u biti isto..za**b je za**b ma gdje bio [:smije] [:smije] [:hihot] [:hihot]
2013 08 31
neka ti pošalje preporučeno imaš broj za praćenje ili tisak
2013 08 31
1 2