Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Postovane korisnice

Buduci da dnevno barem 20 osoba otvori temu da li dati nekome neutralnu povratnu jer netko ne odgovara na poruke ili slicno, ja molim sve one koje svrbe prsti da slobodno okusaju pisanje istih u mom profilu. Da nije smijesno, bilo bi zalosno......sto neke muci! [:smijesi]
2013 08 31
[:jezik] [:jezik] LIKE
2013 08 31
[:smije] [:smije] [:smije]
2013 08 31
šta znači ona opcija praćen? nemojte se smijat. ne znam stvarno
2013 08 31
Netko tko ti ima dobru robu želiš pratit njen profil [:zaljubljen]
2013 08 31
a toooooooo. super
2013 08 31
Ja bar mislim hahahahaha ali ako mislim krivo neka me isprave [:zaljubljen]
2013 08 31
pa meni pola kineza na ebayu ne odgovori..i nemam mogucnost ostavit nista, tek kad kupim nesto mislim da bi trebalo to uvest, da je nemoguce ostavit ikakvu povratnu (pozitivnu/negativnu/neutralnu) ako nismo poslovale koja glupost (zasto ne postoji smajl koji vrti ocima?) meni isto jedna cura za jednu majcu odgovara svakih par dana na jedno pitanje, znaci kupnja mi se razvlaci dva tjedna i neda mi se vise ...ali sigurno joj necu sad tu neku povratnu ostavit ona nek ceka drugog kupca
2013 08 31
Hahaha uopće nemam komentara :D Stasa definitivno me uspiješ nasmijat sa svojim porukicama :D Ono razlog otvaranja teme je ono, ja to hoću a neće da mi daaaaaaaa :( :( o_O
2013 08 31
Hahahha kako ste jadne, ne znate gdje bi sijale svoju zlocu pa to radite ovdje! Fuj, moze vas biti sram!
2013 08 31
I svih 20 je glupo a samo si ti pametna, bravo! Dokle ti ides zeno draga? Ocito nemas pametnijeg posla nego dirigirati tu po krpicama tko sta i kako radi! Daj si nadi zivot i prestani s ismijavanj i podcjenjivanjen drugih jer se u zivotu sve vrati, razmisli o tome :) pozdrav!
2013 08 31
opet svađe i bockanja? dokle.. svi u kolektivno branje krumpira [:smije]
2013 08 31
Slazem se s Nelchee [:smijesi]
2013 08 31
E bas to Zrinkic26 poslije branja krompira u branje grozda [:smije] sezona je [:hihot]
2013 08 31
Ok...što je previše previše je..tema je fakat bespotrebna.
2013 08 31
1 2