Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

Šta kupiti osobi koja ima sve??

Cure, imam problem.. Kroz par dana je jednoj mojoj jaaako dragoj frendici rođendan, slavit će ga i sve 5... Ali ja stvaaarno ne znam šta bi ja njoj kupila :/ Stvar je u tome da su njeni ultra bogati (drže jednu od najjačih firmi u ZG-u, ako ne i u cijeloj RH)... Mislim, šta reći više osim da svako ljeto ide u Oxford, preko ostalih praznika ode gdje joj se sprdne, za 18- i dobila novi auto... I to mene muči! Šta kupiti takvoj osobi? I nemojte mi sad pisati nešto tipa "pa ako ste toliko dobre, znaš šta voli pa joj to kupi"... Ako neka ima ideju neka me prosvijetli [:vrti]
2013 09 05
kupi joj neku ogrlicu kod mene [:jezik] iako je bogata i ima sve ne znači da moraš kupiti nešto skupo ili nešto što nema, nego neku sitnicu tek toliko da nisi zaboravila na nju i njen rođendan [:smijesi]
2013 09 05
imaju u argentuma one ogrlice/narukvice s imenom, meni je to bas fora i volila bi to imati [:smijesi]
2013 09 05
slažem se s RobicaBubica i stvarno mogu primjetit da imaš prekrasnih ogrlica [:zaljubljen] [:kesi]
2013 09 05
Nakit je uvijek odlična ideja [:zaljubljen]
2013 09 05
Ja mislim da toj djevojci, ako ste jako dobre, neki DIY bi najbolje pasao, jer ipak bi bilo jedinstveno i samo njeno, pošto ima sve materijalno! Pa probaj naći neke slatke DIY idejice za rođendane :) Sretno!
2013 09 05
kupi joj sexy rublje ili neko sexy odjelce spremačice ili tako nešto
2013 09 05
evo moš pogledat i kod mene [:jezik]
2013 09 05
s nakitom nikad ne možeš pogriješit
2013 09 05
imam ja takvu prijateljicu koja doslovno ima sve...nisam znala šta da joj kupim i jednostavno sam odlučila da odemo zajedno u kino, obišle smo sve trgovine, parkove, vozale se i slikale...bilo je prelijepo...jednostavno joj pokloni malo svog vremena jer tim bogatim ljudima možda fali pravih prijatelja s kojima se možeš super provesti....i na kraju joj kupi jedan muffin da se malo nasmije... [:kesi] [:zaljubljen] [:jezik]
2013 09 05
Potpisujem INDIAN! [:smijesi]
2013 09 05
Hvala cure, sad imam ideju :)
2013 09 05