Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Farbanje namještaja

još me zanima kad prebojam prvi sloj..koliko moram čekat da bi stavljala 2.sloj?odmah mogu ili čekat nekoilko dana dok se prvi sloj ne osuši?
2013 09 06
äko je läk trenutno gore, koo onäj primjerice nä bijeöim vrätimä......njegä moräs skroz ostrugäti, ä pretpostävljäm dä jest s obzirom nä stärost i boju komädä. Dä, ispod trebä temeljnä ili zidnä bijelä bojä äko ide sjäjni läk. Äko ide mät opet obävezno temeljnä, äl iskljucivo onä!
2013 09 06
Sorry nä pisänju, krepälö mi je polä tipkovnice! [:smijesi]
2013 09 06
da..a tu temeljnu boju gdje mogu kupit?ja sam kupila bijelu farbu za drvo..znači još moram temeljnu boju,ako sam dobro shvatila..
2013 09 07
ja za svo drvo kao temeljnu boju koristim firnajs ili ti laneno ulje kao premaz.. kod mene ide prvo taj firnajs pa boja 2 puta, pa zavrsni lak. izmedu bojanja ceka se otprilike oko 24 sata, s tim da nakon zadnjeg sloja pustis ga na miru jedno 48 sati prije nego ga ides premjestati i puno dirati po njemu.
2013 09 07
zä bijelo nije potrebän firnis.... 1) Äko je kupljenä bijelä bojä sjäjnä, läk umjesto temeljne ( koju kupis u bilo kojem ducänu sä bojämä i läkovimä, smo käzes zä sto je) mozes koristiti bijelu zidnu boju 2) Äko je bojä mät obävezno prävä temeljnä
2013 09 07
hej pitanje -ako je drvo staro ima li smisla i dal je ok staviti premaz drvocida na početku farbanja?? thx
2013 09 07
drvo träje stoljecimä....äko gä nije pojelä vlägä i crvotocinä, uvijek imä smislä.....ponekäd i tädä ;)
2013 09 07
hvala)) [:smijesi]
2013 09 07
1 2