Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Hey koke kaj ima

bi se svađala? [:smije] [:smije] [:smije] neda mi se ovaj put [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 10
A zašto si onda uopće i koristila stranicu ako je šrot? i zašto si svratila uopće opet?
2013 09 10
Ako je ovdje ko nedojebana baba onda si to ti :) da ti je toliko svejedno, da toliko lose mislis o krpicama nebi uopce nista pisala, nego bi ignorirala i okanila se te stranice, jer kako i tebe "zaboli" za krpice, tako i nas ZABOLI za tvoje misljenje [:smije] no hard feelings, as you said [:kesi]
2013 09 10
hm.. kak uvodničarka djeluje frustrirano?
2013 09 10
Nece biti isto bez tebe,si sigurna da napustas borbu? [:tuzan]
2013 09 10
koka draga,pravo pitanje je zašto imaš potrebu vrijeđati druge? ok,možda si u pms-u ili nešto teže...ali zar nisi nikad bila na kavici i vodila small talk...ako te to već tako jako smeta A s druge strane uvijek biraš teme u kojima ćeš sudjelovati... al dobro ako te veseli da tako ružno trkeljaš onda si se sad malo ispucala pa ti je sad možda malo lakše [:jezik]
2013 09 10
ha ha, pogledajte koliko dotična gospođica ima postova...pa nije ona od jučer ode,i tek je sad primjetila da ovo nije za nju...mora bit da je našla još nešto "inteligentnije"...alllo curo,,molim te nemoj otić od nas,krepat ćemo bez tebe [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 10
...hej neću žaliti a ni plakati...usput mi primjećujemo, a ne primjeČujemo,čudi me da takav lumen ne razlikuje ć i č ???
2013 09 10
mistična, falila si nam , evo ti aplauz! [:smije] [:smije]
2013 09 10
1 2