Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nije stiglo mos mislit XD

Kad nesto nekom saljes preporuceno, ima svoj prijamni broj, i u svakom trenu na netu mozes provjerit di je posiljka,,, cemu onda lazi da nije stiglo? [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] Ne kuzim neke cure ovdje sa krpica... nebi imala toliko pozitivnih da sam muljala u ovih zadnjih godinu dana sto sam tu [:znoji] [:ljut]
2013 09 11
Probaju jos nesto uzicat i ugrabit..ak ide,ide..ak nejde,nejde..xD Ofce i nofce..i te sprehe [:smije]
2013 09 11
ne zaboravi lupit screenshot toga sto ti prikazuje na ekranu kad ukucas broj [:smijesi]
2013 09 11
jesam da... imam potvrdu imam screenshot. sto se mene tice ja sam svoje obavila... nek ide muljat one koji nisu masterirali sve pokusaje muljaze i obmane na krpicama... ja znam sve trikove.. zato i saljem preporuceno [:smije]
2013 09 11
strašno svi bi jeftinu poštarinu za 5kn da bi onda mogli varati
2013 09 11
svega ima u bozjoj bashti [:smije]
2013 09 11
Al da, šta si normalna, kud preporučeno, kamoli još s otkupninom, kako ovako, kako onako. Najbolje da uopće ne šaljem poštom, sjest ću u auto, vozit ako treba i 200 km, donit na vrata i još ponudit mogućnost da me vrate nazad ako im ćeifne da im se ne svidi. Malo ozbiljnosti i hormonalne ravnoteže ne bi škodilo. Srećom, sve cure do sada s kojima sam radila bile su ugodne i jednostavne.
2013 09 11
RedDevil13, slažem se sa tobom [:kesi] ma kakve su to glupe fore od pojedinaca.. užas... [:vrti] naravno, ako šaljemo preporučeno, dobiješ onaj papirić i sve, a koliko znam osoba kod preporuke, mora potpisati preuzimanje e sada..istina da ovi na pošti znaju nekaj i zaribati, ali tada pošiljka nije ni stigao i nema potpisa osobe ili? pošto sam trenutno van hr. rekla sam mami i seki da svakako šalju preko tiska, ili pošta-paket gdje ide vrijednost, pa si ne moram ništa misliti..
2013 09 11
Nasa Alka ima super pismu na ovu temu; Lazi,lazi me...... [:jezik]
2013 09 11
Zasto mi stalno pise da nije ispravan broj posiljke kad hocu provjerit status paketa na hp-ovoj stranici???
2013 09 11
tonio801, i meni isto... ima neko isto iskustvo i zna li netko u ćemu je problem? Krivi upis ili kod njih nešto ne valja?
2013 09 11
Mislim da nisu primjetile da smo pitale.. [:place] niko vise ne gleda ovu temu..
2013 09 11
Mozda su vam poslale obicno pa dale neki izmisljeni broj rea radi. A ako ste vi slale i ne mozete svoju posiljku pronaci, nemam pojma :)
2013 09 11
ok, za one kojima se treba crtati. cura je kupila nesto od mene, uplatila na racun, i ja sam joj uredno poslala postom preporuceno. taj papiric cuvam, i na njemu je broj za tracking. na sajtu od poste se moze po tom tracking broju provjeriti di je posiljka. u njenom slucaju pise da ju je primila jucer u 1 sat popodne, a meni je navecer u 11 rekla da nije primila nista. [:smije]
2013 09 11
Pa cure su pitale za svoj slucaj u cemu je problem, nevezano za ovo tvoje [:znoji] I ja sam odg njima u cemu moze biti problem, mislim da za ovu tvoju pametnjakovicku nisu potrebni komentari [:smije]
2013 09 11