Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što biste učinili kad umjesto oglašene nove stvari dobijete rabljenu?

S evidentnim tragovima nošenja, a prodavačica "ne kuži" u čemu je problem i odbija povrat? Negativna i prijava adminki za lažno oglašavanje idu, ali me zanima mišljenje svekolikog puka. Hvala.
2018 09 06
Pokušati izvršiti određeni pritisak uz pomoć ostalih korisnica da se izvrši povrat ili neki dogovor, naravno uz aktiviranje i pritiska na fb profil, kao i Crnih lista što ovdje što tamo.
2018 09 06
Povrat novca i crna lista. Samo me zanima, niste trazili nikakve dodatne slike? Ili eventualno pitali ima li tragove nosenja? Ja znam i kad pise novo iz ducana to traziti, jer jbg ipak je ovo kupnja na slijepo, pa treba biti pazljiv
2018 09 06
Nema se tu što ''ne kužit'', zna se kako izgleda nova a kako naočigled rabljena roba. Negativna, a imate i opciju dodavanja slika u povratnu pa stavite screen shot oglasa (ako nije obrisan) i artikla koji Vam je došao.
2018 09 06
Tražila sam slike jer prodvačica nije imala svoje slike u oglasu. Vješto je slikala pa se na slikama, naravno, ne vidi izlizana peta od nošenja. Radi se o čizmama. Uistinu mi nije palo na pamet tražiti tisuću slika, svakog milimetra čizama, iz sto kuteva itd. Ako u oglasu piše da je novo, smatram da smo svi dovoljno inteligentni i pišemo i čitamo s razumijevanjem i ne pitam iznova ono što piše u oglasu. Prodavačica, očekivano, svaljuje krivicu na mene i pravi se grbava. "Ne kuži" zašto sam nezadovoljna. Nije samo meni napisala da su čizme nove, iz dućana... Sve imam slikano i sutra šaljem adminki i pišem negativnu sa svim slikama jer je to čista prijevara. Imam spremljen i oglas, koji je izbrisala, ali sam ga ja iskopala zahvaljujući pomoći forumašice KreativnoSelo (hvala, još jednom)
2018 09 06
Ako je nešto oglašeno kao novo, smatram da je novo i ne nošeno, a ne korišteno i kao takav očekujem artikl da mi stigne.
2018 09 06
Ja stvarno ne znam čemu uopće takvo pitanje, pa valjda bi svakome trebalo bit jasno šta je novo, a šta rabljeno, i ako je nošeno samo jednom, svejedno je rabljeno, a to šta ona "ne kuži" možda skuži kad joj ostavite negativnu i ime dođe na CL.
2018 09 07
Pa eto da ne bi ispalo da nešto nisam shvatila kako treba. Jer prodavačica tvrdi da se konzultirala u vezi našeg problema s nekoliko članica MK i sve redom su, kakti, rekle da ja nisam u pravu. Zanimljivo. Znači da je po njima (ako uopće postoje, što sumnjam) ok za nošenu stvar napisati da je nova. Želim im od srca da svaka sljedeća nova stvar koju ovdje kupe bude nošena, Jer njima je to isto. I, naravno, prodavačica me dalje ignorira. Ok. Dakle, ide negativna, crna lista i prijava adminki za prijevaru. Namjernu i svjesnu prijevaru jer je i u oglasu i na forumu javno napisala da su čizme nove te još meni u inbox isto.
2018 09 07
Ja kad sam kupovala ovdje, redovito sam dobila pod novo rabljeno. Tako da me ista vise strah i kupit. Ako je nesto novo onda je valjda nenoseno. A ne noseno al opisano kao novo. Mislim stvarno..
2018 09 07
Pod novo bi trebale biti stvari samo sa vidljivom etiketom! Drugo je sve rizik šta ćeš dobiti..
2018 09 07