Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto je član blokiran?

pozdrav, bila sam u dogovoru s kupcem oko hlača. normalan razgovor, novi član na krpicama. bez povratnih. vidim da nema odgovora, koji su do sada bili redoviti, odem na profil, piše "ćlan je blokiran" zašto se netko blokira?
2018 10 12
i može li se ta osoba uopće prijavit na krpice sada ako je blokirana?
2018 10 12
> TinaPina: > i može li se ta osoba uopće prijavit na krpice sada ako je blokirana? ..može..vidi tvoje poruke, ali ti ne može odgovoriti. Imala sam situaciju s nekom ženskicom koja je prodala drugoj nekakav zamusikani stolnjak ili tak nekej? Prodavala je tu svašta, od igle do lokomotive. Uglavnom, bila je blokirana. Poslala sam joj svoj broj i dogovorile smo se prek Vibera..sve je prošlo OK. A gle..postoji razlog zašto se nekoga blokira..tak da..ak se radi o kupcu, ne šalji ništa prije no što ti uplata sjedne na račun.
2018 10 12
tnx, poslala san broj i e-mail pa ćemo vidit
2018 10 12
Nisam baš razumila.Ko je poslao podatke za uplatu?
2018 10 12
> TinaPina: > pozdrav, > bila sam u dogovoru s kupcem oko hlača. normalan razgovor, novi član na krpicama. bez povratnih. > vidim da nema odgovora, koji su do sada bili redoviti, odem na profil, piše "ćlan je blokiran" > zašto se netko blokira? Slike s interneta, krivi tagovi, tko će ga znati, stavite link profila pa da vidimo o čemu se radi.
2018 10 12
supergirlR31, zahvaljujem na savjetu :)..nisam joj ni mislila uplatiti. Inače, ovaj profil koristimo moja klinka i ja. Kad joj se nešto svidi, ona naruči. Ja samo plaćam. Tak da sam htjela upozoriti da se još koja slučajno ne upeca, jer podaci od dotične NISU NA CRNOJ LISTI ,:(
2018 10 12
Nažalost,mislim da nema sankcija za one koji preteruju u cijenama(ima čak i jedna tema o takvim).Formiranje cijene je slobodna procjena prodavca,a ipak je na nama da procjenimo odgovara li nam ili ne.
2018 10 12
Nema ovo veze sa pretjerivanjem cijena, 3 cure je prevarila, procitajte povratne. Tribalo bi ju dodati na crnu listu i blokirati.
2018 10 13
Nisam znala,koliko negativnih je za blokadu?Ima li to u pravilima?Ja se klanjam cura koje imaju i jednu negativnu.
2018 10 13
Očigledno da negativne nisu uslov za blokadu.Možda za crnu listu.Ja na negativne gledam kao na opomenu,pa ako ti se da rizikovati-samo izvoli.
2018 10 16
> silkica: > Očigledno da negativne nisu uslov za blokadu.Možda za crnu listu.Ja na negativne gledam kao na opomenu,pa ako ti se da rizikovati-samo izvoli. Po pravilima blokada ide na 3 ili više negativnih, naravno opravdanih. A opomena je kad netko ima jednu negativnu, sve preko toga nešto gadno ne štima, zaobići u širokom luku :D , i naravno, pročitati zbog čega su negativne.
2018 10 16
poštovani ne mogu odgovoriti na upit prodavateljice a uredno sam joj uplatila iznos na račun
2022 11 04