Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kad pod novo ne dobijes novo?

Da ali doticna mi pise romane u inbox kako je pretrpila izivljavanje i maltretiranje na forumu. Da obrisem negativnu, temu sa gnjusnim komentarima i da je u stresu zbog nas. Itd. U nijednom trenu se nije ispricala za ucinjeno nego je jos ona dozivila stres i ostalo..sto dalje reci..cekam da vidim sto adminka kaze na sve.
2018 11 06
Ne brises ni temu ni ocjenu. A nastavi li ti se trljat o inboks javis fino adminu da ju polije ladnom vodom. Il ju polijes sama objavom svake poruke.
2018 11 06
Novac na racunu?
2018 11 06
Ajmo malo unazad..Stranica 3.-screen, stranica7 -prijetnje i vrijedjanja kupca Dalmatinke. Ostavila bih negativnu i temu (u negativnoj link na temu takodjer). Razmislila bih o CL, ali negativka bi ostala i tema. CL kao tema ne postoji, a dokument je ostao tako da bih o tom razmislila jer je pitanje koliko koristi od toga ali negativka bi ostala kao upozorenje svim dr.korisnicama. Ona ce nastaviti poslovati sigurno sa ovom profilu.
2018 11 06
Pa novci ce vjerovatno sjesti sutra, danas je uplatila 150 kn bez pt za povrat ali kaze da ih ne zeli te da ih bacim u smece. Nemam njenu adresu ni da joj ih vratim jer sam nazalost prilikom otvaranja vrecice u kojoj su bile poslane, otrgnula onaj papiric na kojem je pisala adresa..
2018 11 06
P.s. doticna je toliko uvrijedjena pisanjem po forumu, komentarima i ostalim. A ja nisam uvrijedjena njezinim rasparanim cipelama koje mi je imala obraza poslati.
2018 11 06
Evo par njenih izjava cisto da se zna ko je kakav :) ovo bi ja sad trebala shvatit kao prijetnje ili? Preee smijesno! Red je na vama da napravite svoje, minimum s obzirom na stres i štetu koju ste mi prouzročili, davali moje osobne podatke itd, itd, a onaj forum je maltretiranje i iživljavanje nadamnom bez pokrića,to vam je jasno?!! Ponovimo gradivo zadnji put : Izbrisati forum s gnjusnim komentarima, negativnu i više ni riječ od vas. A najgore je kad je čovjek uvjeren u svoju laž, e tu nema pomoći. P.s. mislim da ovo zadnje o lazi govori o sebi. Toliko o svemu.
2018 11 06
Jel iko zabrinut u cemu ce sirota zmk kao krumpir na krizmu? Da skupimo za postarinu da dobije nazad svoje prekrasne cipele?
2018 11 06
Reci da ne stizes jer si ozmk. Najjaci dio: "...i vise ni rijeci od vas.." Prava dama i ozmk - nema sta. Nema brisanja nicega - kako napise - samo objavi izjavu, a njoj bez daljnjih odgovora na bilo sto. Vasa suradnja je zavrsila - nadajmo se, ja jos nisam 100% ni u tu uplatu, koju cekas kao da donosi golub novconosa, s marsa.
2018 11 06
> cipelitza: > Jel iko zabrinut u cemu ce sirota zmk kao krumpir na krizmu? Da skupimo za postarinu da dobije nazad svoje prekrasne cipele? Rado bi joj ih poslala nego mi neda adresu nikako..
2018 11 06
> SamoDalmatinka: > > cipelitza: > > Jel iko zabrinut u cemu ce sirota zmk kao krumpir na krizmu? Da skupimo za postarinu da dobije nazad svoje prekrasne cipele? > Rado bi joj ih poslala nego mi neda adresu nikako.. Njen izbor, njen problem. Zna jako dobro sta je uopce oglasila, kamoli sta ti je poslala. Ti Svakako javi ovdje jesu pare sjele.
2018 11 06
Evo sjelo je 150 kn
2018 11 07
Ostavite sve kako jest, da je proslo bez prijetnji, odugovlacenja i svaljivanja krivnje na kupca ok,ali ovako nije za brisanje teme ni negativne, nek stoji kao upozorenje. Imali ste razumijevanja i nacekali se, sad nek se dokazuje kupcima, ali nek znaju s kim imaju posla ako se odluce na suradnju.
2018 11 07
Joj strasno Ajde makar su novci sjeli
2018 11 07
Sto se desilo s adminkom, uopce ne odgovara na por..
2018 11 08
1 2 ... 8 9 10 11