Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kad pod novo ne dobijes novo?

Jao,jao...gdje ide ovaj svijet???? Dalmatinka, pusti ti njene suplje price! Apsolutno si u pravu! Ali 3 negativne? To je vrh!!!
2018 11 01
Evo slijedi dalje.. za postarinu nece uplatiti. Trazi da posaljem cipele pa ce mi uplatiti iznos koji sam ja njoj uplatila. .ne mislim snositi troskove pt za nesto sto nisam kriva..
2018 11 01
Mare, Srđo ili kako već... ne radi budalu od sebe veću no što si već napravila. Ponijela si se loše, pokušala uvaliti smeće pod novo po principu app, ali nije prošlo. Nitko ti nije prijetio pa je glupo spominjati prijave. Sve je transparentno. Ti lijepo vrati pokradeni novac za nepostojeći artikl (NOVE cipele) uvećan za pt u oba smjera i ne spominji svoje prijetnje "prijavom" jer nemaju apsolutno nikakvog uporišta.
2018 11 01
> iraira: > > SamoDalmatinka: > > Evo ja njoj prijetim i prijavit ce me policiji . > To bi bilo super - i njima treba malo humora u ove dane;) Daj zamisli scenarij: M/S: Dobar dan! Prijavila bih nekoga. Policijski djelatnik: Koga? Za što? M/S: Jednu curu. Zato što joj nisam uspjela podvaliti iznošene cipele koje sam nosila samo na pričest, a znamo da se to niti ne računa.
2018 11 01
> teehee: > > iraira: > > > SamoDalmatinka: > > > Evo ja njoj prijetim i prijavit ce me policiji . > > To bi bilo super - i njima treba malo humora u ove dane;) > Daj zamisli scenarij: > M/S: Dobar dan! Prijavila bih nekoga. > Policijski djelatnik: Koga? Za što? > M/S: Jednu curu. Zato što joj nisam uspjela podvaliti iznošene cipele koje sam nosila samo na pričest, a znamo da se to niti ne računa. Nadopuna: pogrijesila sam nisam promjenila opis u jednom nosene i stojim iza toga da su cipele kao nove. Jel ? Stvarno nove? Kao nove? Istrosen potplat ko da se po kamenju zuljalo. P.s. a ona rupa od prsta palca unutra koja je uspjela iskidati postavu se desila u tih pola sata.
2018 11 01
Evo da se i ja javim, dakle priznajem da sam od oglašavanja obula cipele na sinovu pričest. Potplat nije oštećen, trebalo ga je samo obrisati, priznajem i to. Cipele sam se trudila što prije poslati da gđi stignu do subote. I stigle sutradan ali gđa nije bila zadovoljna stanjem. I sve ok da se strpila prije nego je počela sa prozivanjem i prijetnjama, naime nismo danas komunicirale jer ja ne mogu visiti 24 sata na mob, a danas sam cijeli dan bila van mreže. Stojim iza toga da su cipele, unatoč gđiinim slikama nove, zaista jednom nošene na kratko ali sam joj ponudila povrat novca nakon što cipele stignu. Naime, njena negativna je moja prva, ja nisam prevarantica, već ozbiljna žena i majka, a gospođa ima jednu, dvije negativne, zašto bi ja njome vjerovala, naime više sam puta prevarena na krpicama i nisam ništa dobila natrag, nikad . A gospođa se samo trebala strepiti i sve bi se riješilo bez problema.Strpljen-spašen,draga gospođo, nikad ne znate što se nekome događa u životu i kakve probleme ima i nije uredu prijetiti i ovako se ponašati i prizivati, naime može se vidit da su svi moji kupci do dotične gospođe izuzetno zadovoljni suradnjom a sačuvaj Bože da bi nekog prevarila i ukrala novce.
2018 11 01
Evo da se i ja javim, dakle priznajem da sam od oglašavanja obula cipele na sinovu pričest. Potplat nije oštećen, trebalo ga je samo obrisati, priznajem i to. Cipele sam se trudila što prije poslati da gđi stignu do subote. I stigle sutradan ali gđa nije bila zadovoljna stanjem. I sve ok da se strpila prije nego je počela sa prozivanjem i prijetnjama, naime nismo danas komunicirale jer ja ne mogu visiti 24 sata na mob, a danas sam cijeli dan bila van mreže. Stojim iza toga da su cipele, unatoč gđiinim slikama nove, zaista jednom nošene na kratko ali sam joj ponudila povrat novca nakon što cipele stignu. Naime, njena negativna je moja prva, ja nisam prevarantica, već ozbiljna žena i majka, a gospođa ima jednu, dvije negativne, zašto bi ja njome vjerovala, naime više sam puta prevarena na krpicama i nisam ništa dobila natrag, nikad . A gospođa se samo trebala strepiti i sve bi se riješilo bez problema.Strpljen-spašen,draga gospođo, nikad ne znate što se nekome događa u životu i kakve probleme ima i nije uredu prijetiti i ovako se ponašati i prizivati, naime može se vidit da su svi moji kupci do dotične gospođe izuzetno zadovoljni suradnjom a sačuvaj Bože da bi nekog prevarila i ukrala novce.
2018 11 01
Odlično. Onda uplati ženi novce i ona ti vraća paket s "novim" cipelama. Na mreži si bila i jučer, nakon što si korisnici napisala da laže i time završila komunikaciju. I ne laskaj si... mnoge su ovdje i ozbiljne i žene i majke. Većina ih ne prodaje lažno oglašene artikle. Napravi tu uplatu.
2018 11 01
Ajde Mare ne laprdaj bez veze! Vidi se na slikama kakve su cipele. Prodane su kao nove, nenosene, s etiketom. Od te 3 stvari nijedna nije tocna. Ovo sta si napravila je cista prevara! Uvalila si nosene cipele pod nove i jos se imas obraza pravdat??? Vrati novce i vozi dalje!!!!
2018 11 01
Srđo, probala si, nije ti proslo, vrati zeni novac i nadoplati si postarinu za povrat cipela, ak ih hoces nazad. Za krizmu il za probat podvalit nekom drugom. Ak neces idu u smece i adio. Gospodjino postenje nisi dovodila u pitanje kad si dogovarala suradnju s njom kako niti kad je s njene strane prema tebi posve uredno odradjen posao. Niti si poslala artikl u dogovorenom roku niti si poslala artikl koji si oglasavala. I jos nekaj, kazes, toliko si puta prevarena. Cuj, po povratnima koje si uzvratila bi se reklo da imas 4 suradnje. Laganje ti je hobi ili nesto jednostavno jace od tebe?
2018 11 01
P.s. uplaceno u petak, internet bankarstvom, poslala joj potvrdu, uplatila za slanje preporuceno plus prioritet da mi stigne cim prije znajuci da je praznik i da ne rade a hitno mi trebaju za subotu. Poslane mi tek u utorak. Srecom uplatila za prioritet pa su stigle odma sutradan a inace cisto sumnjam. Nadalje, nema potrebe da se spominju moje povratne, ipak ih imam 400 vise od doticne. Sad je najlakse glumit zrtvu, a ja da potplat i obrisem vjerovatno nebi bio ozuljan, da onu rupu unutra zakrpam nekako da mi prst ne zapinje? I da, molim uplatu postarine +150 kn jer ih slati o svom trosku necu!
2018 11 01
Nije stigla prije. A bas se zurila. Glancala ih je da ti ne dodju zmazanih peta. Zaboravila je krumpir zagletat unutra.
2018 11 01
Mare upis ti je degutantan od a - z (sorry nemam hrv. Tipkovnicu). Umjesto isprike ostecenoj, i dalje optuzbe i lazi. Ne mozes ti nju ucjenjivati povratom, nego se ispricati i pojuriti u banku. Poslati cipele u ovakvom stanju, a oglasiti slikama i rijecima potpuno drugacije - isto je kao da si joj poslala i npr.sal umjesto cipela, shvati to. Pa ju optuzis da je sal bas lijep i brzo si ga poslala, pa nek bude zahvalna i ne laze. Obavezno nam posalji snimku svoje prijave.
2018 11 01
Kako joj je uspila ostavit 3 negativne kao prodavacu??
2018 11 01
> Mare0904: > Stojim iza toga da su cipele, unatoč gđiinim slikama nove, zaista jednom nošene na kratko ali sam joj ponudila povrat novca nakon što cipele stignu. Danas nakon ostavljanja moje negativne doticnoj i vjerovatno pogleda na temu, uzvraca mi negativne i to 3 odjednom . Nudi mi povrat novca nakon sto joj cipele stignu i to o mom trosku. Mislim da sam ja uplatila novce odmah po primitku broja racuna i tek sam onda dobila cipele. Svaka cast na azurnosti od 2 radna dana, da nisam nadoplatila za prioritet plus nebi mi stigle sutradan. No to nije vazno, bit je u tome, da cu cipele poslati natrag nakon sto dobijem novce na racun i to sutra ujutro inace slijedi dalje. Nisam ja balavica da ce me tu neko praviti budalom. . Srđana, podatke imas, odradi sto imas i zavrsile smo komunikaciju.
2018 11 01
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11