Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kad pod novo ne dobijes novo?

> SamoDalmatinka: > > Mirka1: > > Pozdrav, > > isto se desilo i meni prilikom kupnje Sisley jakne koja je oglašena da je "kao nova",bez greške a stigla skroz uflekana!I kaze cura da ne radi povra i da je operem jer su kao fleke vjerojatno nastale u kemijskoj kad ju se nosila prije ljeta!!!Uzas!Poslala sam joj da trazim povrat novaca (prodala je za 150 kn),kao da se rijesi jakne jer ih ima previse. Ne javlja se vise...Ali ta glupa izlika da ne radi povrat kao da ga ja trazim iz nekog hira!Ma uzas,imam ovdje 99 posto + iskustava,a onda naletis na jedno iki dva katastrofa :( > > Ne znam kako dalje da se postavim,koliko da cekam da odgovori (vjerojano i nece kad nije u dva dana). > > Lp svima! > > Mirjana > Radi se o istoj prodavacici? Zaboravila napomenuti da nije ista,samo je situacija jako slicna :)
2018 11 01
> teehee: > > SamoDalmatinka: > Kaj ti čekaš s ocjenom suradnje? Evo jesam.
2018 11 01
> Mirka1: > Ne znam kako dalje da se postavim,koliko da cekam da odgovori (vjerojano i nece kad nije u dva dana). > Lp svima! > Mirjana Možete poslati još jednu poruku, i ako vidite da se prijavljuje na MK, a ne odgovara, otvorite temu na Forumu, sa opisom cijele situacije, i ostavite negativnu sa linkom na temu. Osim toga, javite se adminki da vam izbriše tu osvetničku negativnu.
2018 11 01
Pogledajte mi negativne..
2018 11 01
> SamoDalmatinka: > Pogledajte mi negativne.. Na koju foru je uspjela ostaviti 3 negativne? :o
2018 11 01
Znaci dobila sam negativne od doticne kako kaze da imam vremena na pretek i da je ona postena. O postenju necu pricati jer da je bila postena nebi poslala nosene cipele oglasene pod nove sa etiketom. Nebi me u povratnoj poruci nazvala lazljivicom i rekla da samo malo obrisem potplat i na kraju vjerovatno sama nebi tako reagirala da je obrnuto i da je ona ta koja je dobila ovakve cipele. .tako da o postenju sto reci.. Cekam novce na racun a onda sto dalje? Ostavila mi je 3 negativne ocjene. Ne znam kako ugl 3 stoje.
2018 11 01
> supergirlR31: > > SamoDalmatinka: > > Pogledajte mi negativne.. > Na koju foru je uspjela ostaviti 3 negativne? :o To se i ja cudom cudim
2018 11 01
A nije to do nje, nego ove tehnicki "savrsene" stranice. Svi su opisi isti. Koliko god bio mucan proces - javiti adminki u inbox, izdrzat do kraja i ne popustati!
2018 11 01
> iraira: > A nije to do nje, nego ove tehnicki "savrsene" stranice. Svi su opisi isti. > Koliko god bio mucan proces - javiti adminki u inbox, izdrzat do kraja i ne popustati! Nakon sto izvrsi povrat ako izvrsi, sto onda slijedi?
2018 11 01
Link adminke ,?
2018 11 01
> SamoDalmatinka: > > iraira: > > A nije to do nje, nego ove tehnicki "savrsene" stranice. Svi su opisi isti. > > Koliko god bio mucan proces - javiti adminki u inbox, izdrzat do kraja i ne popustati! > Nakon sto izvrsi povrat ako izvrsi, sto onda slijedi? Dobro pitanje - prvo hoce li ga uopce izvsiti. Pa prema tome dalje. Svakako svim silama vrsiti "pritisak" da to ucini jer drugacije nazalost ne ide. Ko ga misli napraviti - isprica se odmah sam u inbox i ponudi ga, a ne odgovara bahatim i optuzujucim porukama.
2018 11 01
Evo ja njoj prijetim i prijavit ce me policiji .
2018 11 01
Nitko joj ne prijeti - prvo uplata, sa naravno obje postarine, pa slanje cipela. Nikakve daljnje rasprave, kratko i jasno: ovo je moj broj racuna, molim vase podatke za slanje cipela nazad i to je to.
2018 11 01
> SamoDalmatinka: > Evo ja njoj prijetim i prijavit ce me policiji . To bi bilo super - i njima treba malo humora u ove dane;)
2018 11 01
> iraira: > Nitko joj ne prijeti - prvo uplata, sa naravno obje postarine, pa slanje cipela. Nikakve daljnje rasprave, kratko i jasno: ovo je moj broj racuna, molim vase podatke za slanje cipela nazad i to je to. U pravu ste. Podatke vec ima. Ne saljem vise nista i cekam sutra uplatu.
2018 11 01
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 11