Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

"Za ne povjerovat!"

Eto molim pomoć jer imam mnoge dvojbe, a potaknuta svojom prošlom temom. a) da li sam loša osoba zato što sam napravila igru na krpicama u kojoj sam poklonila samo načetu farbu za kosu, je li to nenormalno? b) je li za "ne povjerovat" da poklanjam farbu jer mi je žao baciti 50 kn i još ću platiti i poštarinu,? c) da li možda imam neki poremećaj budući da mi je tako bitno da ne propadne nešto što je doslovno novo, i da li sam luda što se s tim zezam? d) da li je luda osoba koja će se javiti da želi to dobiti? e) da li su oni koji su popljuvali takvu ideju obeshrabrili one koji bi se možda javili da sudjeluju? f) smatraju li da su time na određeni način omalovažili osobu koja se javila i actually će dobiti taj poklon? Kako se sada ona osjeća? g) zašto komentirati negativnim komentarima temu koja nije debata, nego nagradna igra? Žalosno je što žene ženama znaju biti takve zmijurine, to mi je baš ono fuj. Zašto ne možemo svi biti tolerantni i prihvaćati druge čije osobine se razlikuju od naših, već je odmah sve za ne povjerovat i ono strašno. Zašto se odmah sve mora upropastiti, znači ako poklanjam nešto i netko se već prijavio, zašto se mora zatrovati tema da više nikome ne padne na pamet sudjelovati. Iskreno, šta mene briga ako netko poklanja pa makar svoje nošene gaće i pritom plaća poštarinu, ako mu se netko javi da to želi i dobro će mu doći. Ne vidim šta bi tu nekome moglo smetati, ako nisi zainteresiran ili ti je to čudno, zaobiđi. Pusti da svatko bude kakav je i ponaša se onako kako se osjeća. Ja ću i nadalje ostati kakva jesam, i dalje ću poštovati tuđe postupke i mišljenja, ma koliko različiti bili od mojih. Jer grozna je stvar pokvariti drugome veselje i njegovu sreću. I dalje ću širit pozitivnu energiju. Samo pozitivnu energiju! I veselje. Nadam se da nas ima još :) :) :) 8-) 8-) 8-)
2018 11 13
Nemoj se zamarati "trovačicama". Mislim da je bitna namjera koja je u tvojem slučaju bila plemenita! Znaš koje su ti namjere i mislim da tvoja svijest svakako može biti čista i naravno samo pozitivna energija i veselje! Sretno 💕
2018 11 13
Nije loše, ali je donekle i razumljiv taj negativni stav, ovdje ima i previše sra...a, sorry, muljaža, prevara, pa se "puše i na hladno" ,:) I ne vidim zašto bi se netko osjećao loše, a dobio je na poklon ono što mu je trebalo :)
2018 11 13
A na koncu konca- šta te uopće briga, pogotovo ako si takva kakvom se opisuješ?
2018 11 14
Iz tog prvog posta s teme dobila sam dojam kako je boja ono malo potrošena, pa hajde da ju ne bacim, ajmo proslijedit nekome, prvo mi je bilo u glavi: pa kaj je ovo, čak može biti i štetno, poslije sam skužila da boja nije razvijena, pa ok, iako opet ponavljam nisu iste te profesionalne boje i ove za kućnu uporabu. Nadalje kad se radi o nečem tako potencijalno "opasnim" dakle da je bilo i nešto drugo recimo od kozmetike, bilo bi fer uvijek navesti datum otvaranja, rok trajanja i slično. A dakako da ne mislim da ste loša osoba i da vam je i to bila namjera, samo malo mi glupo to ispalo, a i recimo takav tip artikla staviti u nagradnu igru i još korišteno, smatram kako je to po meni nespretno osmišljeno, a i može davati dojam podcjenjivanja sudionika, kao i već spomenuto na temi navlakuša na profil. Eto meni je žao što se tako osjećate, ali evo meni prvoj bi bilo glupo, ono kao osvojiš nešto na nagradnoj igri, jeeej ali je malo potrošeno, po meni ako ste i htjeli kao lijepu gestu to onda više bilo za temu poklanjanje, a ne baš nagradna igra.
2018 11 14
> andrejama: > Iz tog prvog posta s teme dobila sam dojam kako je boja ono malo potrošena, pa hajde da ju ne bacim, ajmo proslijedit nekome, prvo mi je bilo u glavi: pa kaj je ovo, čak može biti i štetno, poslije sam skužila da boja nije razvijena, pa ok, iako opet ponavljam nisu iste te profesionalne boje i ove za kućnu uporabu. Nadalje kad se radi o nečem tako potencijalno "opasnim" dakle da je bilo i nešto drugo recimo od kozmetike, bilo bi fer uvijek navesti datum otvaranja, rok trajanja i slično. > A dakako da ne mislim da ste loša osoba i da vam je i to bila namjera, samo malo mi glupo to ispalo, a i recimo takav tip artikla staviti u nagradnu igru i još korišteno, smatram kako je to po meni nespretno osmišljeno, a i može davati dojam podcjenjivanja sudionika, kao i već spomenuto na temi navlakuša na profil. > Eto meni je žao što se tako osjećate, ali evo meni prvoj bi bilo glupo, ono kao osvojiš nešto na nagradnoj igri, jeeej ali je malo potrošeno, po meni ako ste i htjeli kao lijepu gestu to onda više bilo za temu poklanjanje, a ne baš nagradna igra. Pa si joj to mogla tako i u temu "nagradna igra" napsiati jerbo nisi, a tu sad vako..
2018 11 14
> iraira: > > andrejama: > > Iz tog prvog posta s teme dobila sam dojam kako je boja ono malo potrošena, pa hajde da ju ne bacim, ajmo proslijedit nekome, prvo mi je bilo u glavi: pa kaj je ovo, čak može biti i štetno, poslije sam skužila da boja nije razvijena, pa ok, iako opet ponavljam nisu iste te profesionalne boje i ove za kućnu uporabu. Nadalje kad se radi o nečem tako potencijalno "opasnim" dakle da je bilo i nešto drugo recimo od kozmetike, bilo bi fer uvijek navesti datum otvaranja, rok trajanja i slično. > > A dakako da ne mislim da ste loša osoba i da vam je i to bila namjera, samo malo mi glupo to ispalo, a i recimo takav tip artikla staviti u nagradnu igru i još korišteno, smatram kako je to po meni nespretno osmišljeno, a i može davati dojam podcjenjivanja sudionika, kao i već spomenuto na temi navlakuša na profil. > > Eto meni je žao što se tako osjećate, ali evo meni prvoj bi bilo glupo, ono kao osvojiš nešto na nagradnoj igri, jeeej ali je malo potrošeno, po meni ako ste i htjeli kao lijepu gestu to onda više bilo za temu poklanjanje, a ne baš nagradna igra. > Pa si joj to mogla tako i u temu "nagradna igra" napsiati jerbo nisi, a tu sad vako.. Mogla si ti i zaigrati...
2018 11 14
Ingenoizno genijalan odgovor - i dalje ti tamo stoje upisi zbog kojih ova tema...i....nisam sudjelovala,kao što je vidljivo, za razliku od tebe.
2018 11 14
Mogla si i ti---bit će nije tvoja nijansa;)
2018 11 14
> iraira: > Mogla si i ti---bit će nije tvoja nijansa;) Ne bojim kosu 😉
2018 11 14
> andrejama: > > iraira: > > Mogla si i ti---bit će nije tvoja nijansa;) > Ne bojim kosu 😉 Šteta drugima sugerirati, što sama ne činiš;)
2018 11 14
> iraira: > > andrejama: > > > iraira: > > > Mogla si i ti---bit će nije tvoja nijansa;) > > Ne bojim kosu 😉 > Šteta drugima sugerirati, što sama ne činiš;) Misliš na sebe ili?
2018 11 14
> andrejama: > > iraira: > > > andrejama: > > > > iraira: > > > > Mogla si i ti---bit će nije tvoja nijansa;) > > > Ne bojim kosu 😉 > > Šteta drugima sugerirati, što sama ne činiš;) > Misliš na sebe ili? I tako ti u nedogled - s jednim jasnim ciljem: zapljuvati temu - tuzno;(
2018 11 14
> iraira: > > andrejama: > > > iraira: > > > > andrejama: > > > > > iraira: > > > > > Mogla si i ti---bit će nije tvoja nijansa;) > > > > Ne bojim kosu 😉 > > > Šteta drugima sugerirati, što sama ne činiš;) > > Misliš na sebe ili? > I tako ti u nedogled - s jednim jasnim ciljem: zapljuvati temu - tuzno;( Tužno i tužan je taj tvoj komentar sa namjenom prikazati ovu sad izjavljenu laž kao istinu... Jel se to odvija neka nagradna igra u tvojoj glavi iz znanih samo tebi razloga, kad si od svih odabrala baš mene za komentiranje ili ?
2018 11 14
Da si ostala na jednoj prvoj temi, temi sa nekom svrhom ne bih se ja oglasila, ali kako je ovo druga -po meni besmislena zauzet cu tudji stav sa prosle teme koji se moze opisati jednom rijecju a to je "navlakuša". Bacajte drvlje i kamenje sad, koga briga.
2018 11 14
1 2