Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Vjenčanice VESNA SPOSA

Drage žene, djevojke koje se udajete, udane, trebam pomoć. Naime, uplatila sam akontaciju za vjenčanicu u Vesni Sposi u Varaždinu 420 kn i odlučila sam zbog loše kvalitete vjenčanica i kolekcije stare nekoliko godina ipak odustati od njihovih vjenčanica. Prijateljice su imale super iskustvo kod njih, no ne i ja. Razočarala me ponuda i pod pristiskom da ne ostanem bez vjenčanice uplatila sam akontaciju i predomislila se. Dali je koja imala slično iskustvo? Što napraviti?
2019 01 11
Kod mene isti slučaj, prije 6 godina. Samo je bila Nikolina u pitanju. Otkazala sam i ostala bez 400 kn jer se akontacija ne vraća.
2019 01 12
Možda da se obratite vlasnici emailom? Djevojke koje rade u salonu odgovorit će vam prema uobičajenim pravilima. Recite da ste se predomislili, našli novu haljinu ili što već. Možete li za tu akontaciju uzeti možda neki dodatak...bundu, rukavice, nakit ili što već...ako naiđete na otpor?? Ako se to uopće tamo prodaje uz haljine..
2019 01 12
Mislim da ne možeš dobiti akontaciju natrag, tako je u cijelom svijetu vjenčanja (fotograf, bend...). Možeš se javiti vlasnici, ali sumnjam da ćeš uspjeti. Vesna Sposa je definitivno precijenjena i mene su razočarale prije par godina isto.
2019 01 12
Akontacija ima svrhu da ako osoba odustane od kupnje druga strana ima neku vrstu odštete. Znači da potražnja akontacije nema smisla... To je ujedno bila i vama garancija da ju neće nekome drugom iznajmiti.
2019 01 12
Ne preporucam. Vjencanice pare tako jadno, ofucano i jeftino! Tko je uopce ta "Vesna.S"????????
2019 01 13
Sto kasnije to bolje, samo salonu vole sto prije da rezervirati, a to kao za kasniti cete laz samo da vas ugrabe i vezu akontacijom,
2019 01 15
Pokušaj, ali mislim da akontaciju nećeš dobiti natrag i to je sasvim normalno i uobičajeno. Ja sam prije 10 godina isto kod nje ostavila 400kn za akontaciju poslije sam se predomislila i nisam ju ni pitala novce natrag (iako ju osobno čak i poznajem).
2019 01 17
https://mojekrpice.hr/items/odjeca/8382364/gray-vjencanica
2019 03 06
Također razočarana Sposom, najam vjenčanice u pola cijene 4 500kn 😮 A izgleda ko da je bila nošena minimalno 10puta! Djelatnice u Varaždinu neljubazne do bola dok skuže da nećeš iznajmiti
2019 05 21
Jos jedna razocarana Vesnom Sposom 🙋🏼‍♀️ Isto tako su me isprepadale da ce se sve rasprodati i da rezerviram sto prije, uplatila sam akontaciju i kad sam dosla doma sam shvatila da uopce ne zelim tu vjencanicu, nazvala ih i to im rekla. No ono sto je najgore je uslijedilo njihovo zivkanje na telefon jednom tjedno, jesam se odlucila, kada cu doci probati neku drugu itd itd. ... i kad sam im konacno za par mjeseci javila da sam kupila drugu haljinu kod drugog dizajnera i da me vise ne zovu, njihov odgovor je bio "posaljite nam slike odabrane vjencanice mozda mi imamo nesto slicno za vas" SMARAČICE Akontaciju naravno nisam dobila nazad, a nisam ni trazila. I da, 90% vjencanica koje oglasavaju na netu uzivo uopce nemaju i nisu ih ni dobili nikad! Primjera radi: Bertinih modela imaju ukupno 6, a na netu oglasavaju kao da imaju sve kolekcije.
2019 06 12