Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarene krpičarke

Drage krpičarke, Eto dogodilo se i meni, nisam provjeravala crnu listu i eto moja greška. Pokušavam vratiti novce, kao i većina vas. Da li ste uspjele vratiti svoj novac?
2019 01 17
objasni detaljnije o cemu se radi
2019 01 17
Eto i ja sam uplatila ženi i sada se uopće ne javlja dva dana. Kada smo se dogovarale bila je jako ljubazna i izašla je s dogovorom oko cijene i sve ok i kada sam joj uplatila više se nije ulogirala . Imate li ideju, sve što imam je ime i prezime, broj računa i grad.
2019 01 17
> julija3: > Eto i ja sam uplatila ženi i sada se uopće ne javlja dva dana. Kada smo se dogovarale bila je jako ljubazna i izašla je s dogovorom oko cijene i sve ok i kada sam joj uplatila više se nije ulogirala . Imate li ideju, sve što imam je ime i prezime, broj računa i grad. O kome se radi? Jeste provjerili po imenu i broju računa jesu li već na crnoj listi?
2019 01 17
> maya789: > objasni detaljnije o cemu se radi A ništa, uplatila novce na račun, a NISAM provjeravala crnu listu , na kojoj je osoba, radi se o MATIJI ŠIMUNČIĆ. Težila ga da mi vrati novce, no ne javlja se. Planiram se javiti roditeljima, i objasnit im čime im se sin bavi. Ubrzo nakon toga nestali svi artikli s prodaje.
2019 01 17
> julija3: > Eto i ja sam uplatila ženi i sada se uopće ne javlja dva dana. Kada smo se dogovarale bila je jako ljubazna i izašla je s dogovorom oko cijene i sve ok i kada sam joj uplatila više se nije ulogirala . Imate li ideju, sve što imam je ime i prezime, broj računa i grad. Joj, i ovaj je bio jako, jako ljubazan, pun smajlića i riječi hvale. :) Nisam uopce pomišljala da je neki prevarant, koji sam ja baksuz.
2019 01 17
> Mathilda25: > Drage krpičarke, > Eto dogodilo se i meni, nisam provjeravala crnu listu i eto moja greška. Pokušavam vratiti novce, kao i većina vas. Da li ste uspjele vratiti svoj novac? Koje mu je nick ime na krpicama??
2019 01 17
Sve više ovakvih,ovo postaje sve gore i gore.Dugo sam na krpicama, al svako malo netko pokušava prevarit u zadnje vrijeme.Objavite podatke na crnu listu,idite na facebook i javite joj da je tema otvorena na njeno ime i prezime.Ako treba i doma na vrata.
2019 01 17
Moze link na temu crna lista?
2019 01 17
> ivanak234: > imam pitanje jer sam relativno nova ovdje. > Kupila sam nedavno od cure MK torbicu za koju je ona tvrdila da je original. Cijena je bila nekih 350 kn. Cura je na profilu imala nesto artikala gdje je pisalo da su original i neke gdje je pisalo da su kopije. Kad mi je torbica stigla bilo je jako ocito da je rijec o kopiji. Cijena je bila dosta niska, ali nekako nisam se smatrala dosta naivnom jer cure svakako prodaju i hitno im i sl. > Ugl poludila sam i javila se curi i rekla joj da cu je prijaviti. Rekla je da nije znala da nije original i napravile smo povrat. > Dobila sam novce nazad, sve 5 i proslo je evo 10ak dana, ona torbu nje uopće više objavila na krpicama. > Ima li smisla nju prijaviti? Ili staviti na crnu listu? Mislim, pristala je na povrat, ali je stvarno jako ocito bilo da je torbica kopija. Mislim po svemu što ste napisali da nema potrebe prijavljivati jer cura je izvršila povrat novca i nije pravila probleme oko toga kao mnoge ovdje.Tek nakon otvorenih tema neke su cure uspjele dobiti novac natrag a neke i nisu.Mislim da je ovdje cura bila korektna -možda je i znala da je kopija ali ako prođe,prođe.Zato je i napravila povrat.
2019 01 17
> ivanak234: > imam pitanje jer sam relativno nova ovdje. > Kupila sam nedavno od cure MK torbicu za koju je ona tvrdila da je original. Cijena je bila nekih 350 kn. Cura je na profilu imala nesto artikala gdje je pisalo da su original i neke gdje je pisalo da su kopije. Kad mi je torbica stigla bilo je jako ocito da je rijec o kopiji. Cijena je bila dosta niska, ali nekako nisam se smatrala dosta naivnom jer cure svakako prodaju i hitno im i sl. > Ugl poludila sam i javila se curi i rekla joj da cu je prijaviti. Rekla je da nije znala da nije original i napravile smo povrat. > Dobila sam novce nazad, sve 5 i proslo je evo 10ak dana, ona torbu nje uopće više objavila na krpicama. > Ima li smisla nju prijaviti? Ili staviti na crnu listu? Mislim, pristala je na povrat, ali je stvarno jako ocito bilo da je torbica kopija. Zasto bi ju prijavila ako ti je vratila novac,a ti njoj torbu mozda nije znala da je kopija,mozda je,ali ti je svejedno vratila novac dosta cura ovdje nebi nikad vratilo novac citamo svaki dan o prevarama a stavit nekoga na crnu listu jer je ispao fer i korektan stvarno nema smisla
2019 01 17
Ja sam imala par prevara ovdje. Nije se nikad radilo o novcu, doduse 3 zamjene su prosle na cistu prevaru, odnosno prva posaljem torbu u zamjenu za artikl(govorim o markiranoj torbi), da bi zauzvrat dobila NISTA. Doslovno, i nakon pustih poruka i pokusaja javljanja, jedino sto mogu je ostaviti negativnu ocjenu....Prelose!!!
2019 01 18
> mikicisba: > Ja sam imala par prevara ovdje. Nije se nikad radilo o novcu, doduse 3 zamjene su prosle na cistu prevaru, odnosno prva posaljem torbu u zamjenu za artikl(govorim o markiranoj torbi), da bi zauzvrat dobila NISTA. Doslovno, i nakon pustih poruka i pokusaja javljanja, jedino sto mogu je ostaviti negativnu ocjenu....Prelose!!! Pa imate njihove podatke, nađite ih na fb, telefonskom imeniku po adresi, nazovite... nisu same nasvijetu, imaju roditelje, supružnike, na fb listi prijatelje ili one manje prijateljski nastrojene koji jedva čekaju ovakvu neku situaciju da ostatku grada mogu prepričati. :')
2019 01 19
Pozdrav! Evo ovo mi je prvo neugodno iskustvo na krpicama i jako sam pogodena time! Od doticne anchy234 sam kupila torbu koja je stigla i jako losem stanju,a na slikama je super izgledala,odmah po uplati gospoda se je prestala javljati i nakon mog upornog slanja poruka se javila i paket poslala sa za zakasnjenjem,ona i dalje tvrdi da je torba kao nova,kome da se obratim da se gospoda blokira i da li je moguce izbrisati povratnu?
2019 04 17
Cure , kupila sam stikle koje su u uzasnom Stanju a navedeno je da su nosene jednom idk what to do now help?!
2019 04 19
1 2