Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Puder za suho lice

Molim Vas da mi preporućite tekući puder za suho lice s tim da mi nije jako suho nego samo na djelovima oko nosa.. Ne mora bit jaka prekrivna moć i da je negdje do 250kn.. Za sada imam Pupin puder super se nanosi i lagan je ali njihova najsvijetlija nijansa meni je tamna..pa ga mješam sa drugim..
2019 02 22
Imam suhu kožu i koristim Bourjois Healthy Mix tekući puder ili serum, jedan od rijetkih koji nije težak na licu, ne peče i ne steže.
2019 02 22
Kada su meni neki dijelovi lica suhi, samo uzmem neko ulje za lice ( Trenutno imam Avon ulje za lice i Alverde ulje za lice ) Umješam par kapi u puder ili nanesem to ulje prije pudera, zavisno kako mi se dade. I to je to. Meni super djeluje. Trenutno imam i uljni primer od TrendItUp kozmetike, i isto mi je odlično. Samo da napomenem, kada miješam ulje u puder, to radim na posebnom tanjuriću, i onda s kistom nanesem sve na lice i s beauty blenderom sve dobro izblendam. Mislim da Vam je ulje za lice jeftinija varijanta od pudera, s obziorm da već imate svoj idealan puder. :) Isto tako ulje nanosim na lice i prije spavanja tako da mi je lice dobro nahranjeno preko noći. Eto, to je to. Nadam se da sam barem malo pomogla. <3
2019 02 22
Hvala..Našla sam si serum Balea aqua i odličan je i sad mi on dosta pomaže da nemam oko nosa i po nosu ljuskice.. Pupa je super puder.Ali kada sam ga probavala u mulleru bila mi je dobra boja a kad sam došla doma baš mi je taman..Svijetliju boju nemaju pa zato i i tražim puder neki koji ima i svijetliju boju a opet da je za suhu kožu.
2019 02 22
Meni je odličan Catrice HD Liquid puder, i ona najsvjetlija nijansa je dosta svijetla pa možda pomogne, cijena je 50ak kuna, a odličan je, pa ga možete isto tako miješati s Pupa puderom, zajedno sa serumom / uljem. :) Možete kupiti i bilo koji drugi jako svijetao puder pa ga miješati s Pupinim.
2019 02 22
> selena500: Imajte na umu to da je u trgovinama drugačije svjetlo, a i neki puderi oksidiraju pa nakon nekog vremena potamne. @Marija007bje, ja vam predlažem da potražite neki drugi puder jer taj koji vi koristite sadrži derivate nafte i sastojke koji se povezuju sa karcinomom. ,:(
2019 02 22
Mizete kupiti i kapi za posvjetljivanje pudera, mala tubica Essence ili Catrice, nisam sigurna, 20-tak kn i samo dodati vasem puderu
2019 02 22
> @Marija007bje, ja vam predlažem da potražite neki drugi puder jer taj koji vi koristite sadrži derivate nafte i sastojke koji se povezuju sa karcinomom. ,:( Ozbiljno? Hvala na savjetu, trenutno ga ne koristim, nego koristim Loreal, ali mi je taj Catrice bio odličan. Već danas ću ga baciti. Nemam običaj čitati i proučavati sastojke, pa eto, nisam to znala. Hvala još jednom!
2019 02 22
> vedranapv: > Mizete kupiti i kapi za posvjetljivanje pudera, mala tubica Essence ili Catrice, nisam sigurna, 20-tak kn i samo dodati vasem puderu Kupila sam od Catrica i sad mješam
2019 02 22
> vedranapv: > Mizete kupiti i kapi za posvjetljivanje pudera, mala tubica Essence ili Catrice, nisam sigurna, 20-tak kn i samo dodati vasem puderu Meni od tih '' posvjetljivaca '' puder postane narancast , i baš ružno izgleda.
2019 02 22
> Marija007bje: Nema na čemu. :") Ja sam ga koristila u srednjoj školi, izazivao mi je prištiće i dosta me pekao oko očiju pa sam gledala sastojke i našla da ima derivat nafte koji stvara film na koži i uzrokuje akne i produžene upale. :s nisam ni ja imala običaj, ali sam počela u zadnje vrijeme. Treba tako s vremena na vrijeme škicnuti da se ne trackamo sa svime i svačime ,:)
2019 02 22
> Marija007bje: > > vedranapv: > > Mizete kupiti i kapi za posvjetljivanje pudera, mala tubica Essence ili Catrice, nisam sigurna, 20-tak kn i samo dodati vasem puderu > Meni od tih '' posvjetljivaca '' puder postane narancast , i baš ružno izgleda. E to ne znam, vjerojatno je bolji od nekih skupljih brandova, ja sam za ljeto koristila potamnjivač i nije mi oksidirao.
2019 02 22
Bourjois Healthy Mix tekući puder definitivno :)
2019 02 22
Joj i meni uvijek suho oko nosa i ljuskice nakon sta bi nanesla puder to me je izluđivalo. pomaže mi da navečer nanesem ulje, čak prije toga i tonik, ja koristim od afrodite aloe vera
2019 02 22
Meni bourjois healthy mix nije odgovarao, odmah sam ga proslijedila dalje. Meni je ok loreal true match i maybelline affinitone. A od skupljih shiseido dual balancing samo sto njega vise nigdje ne mogu naci.
2019 02 22
1 2