Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Da, ovo ću naljepit na vrata!

hehehe ovo je dobro [:hihot] tak je i kod mene,dok ja ujutro dam sinu doručak (5 god),pa dok ja nešto klopnem,muž si većinom sam napravi (dresiran [:jezik] ),dok kćerki promijenim pelenu (5 mjeseci),dok joj smućkam papicu,pa onda ona jede,okrenem se a mali namrvio po čupavom tepihu(aj reko poslije ću to čistit),pa onda dok on opere zube,nađem mu šta će obuć,sebe obučem i obavim pripreme u kupatilu,skužim da bi mogla počet kuhat ručak,pa se to kuha,onda malu treba uspavat.samo što sam očistila stol poslije ručka skontam da više nemam di slagat suđe,pa peri suđe.reko ajd dok mala spava malo ću sjest...ahaaa... kmeeeeeeeeeeeee....evo je budna.pa pjevaj "nije lako bubamarcu,bubamarinom muškarcu,zum zum zum zum...". onda zvoni mobitel i najave se gosti.ajd u mater,a ja nisam ni mrvice s tepiha očistila... [:smije] [:smije] tak da,kontam te.daj 5!
2013 09 20
Orginalno stvarno! Podržavam i pridružujem se! [:smije]
2013 09 20
printaj i šalji dalje veliki format [:smije] [:smije]
2013 09 20
Onaj koji dolazi gledat u kakvom mi je (ne)redu kuća, taj mi ne mora ni dolazit. Onaj koji dolazi zbog razgovora i druženja, njemu na pamet neće pasti komentirati ili osuđivati naš (ne)red.
2013 09 20
stela... [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] baš sam se nasmijala...
2013 09 20
pa šta nisi prije ovo stavila...ja upravo obrisala pod u ciiijjjeeelllooommm stanu...
2013 09 20
hahaha, i ja jučer navečer, a sad izgleda kao da nikad nisam ni vidjela kako tekućina za pod izgleda, a kamoli kao da je ikad opran.. [:smije]
2013 09 20
E pa ja živim isto na selu i od kada sam trudna ne radim pa sam po cijele dane doma,tako da čistim svaki dan,a i obožavam te mirise u kući Ajax i te stvari....hmmmmm da malo sam čudna u vezi toga ali luda sam za tim kemikalijama [:tuzan] pa svaki dan imam krpu u ruci a tako mi i prođe dan.A kada netko dođe kod mene,bez obzira što svekrva dopušta da se ulazi obuven ja uvijek goste zaustavim na vratima i zamolim da se izuju.
2013 09 20
draga nemoj udisati kemikalije dok si trudna...čisti octom... [:smijesi]
2013 09 20
matea22,proći će te to [:smije] [:smije] [:smije] ja sam u trudnoći bila luda za korom naranče. znači ne za narančom,nego korom [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 20
Kod mene se svi izuvaju, ako se ne izuju pošaljem ih u hodnik da to naprave [:smijesi]
2013 09 20
a kako "BABI" od 60 godina reči, daj molim te izuj se, a ne može ni glavu prignut da si noge vidi... vidi samo gdje sto nije na mjestu,,
2013 09 20
Bravo,marija! [:zaljubljen] Ne podnosim takve ljude, očito nemaju pametnijeg posla u životu... Inače,tko god dolazi u goste,izuje se kod mene,moj dragi je alergičan na ulaske u cipelama,čak više od mene...Ali,nedavno,kad su dolazili ovi arhitekti u vezi legalizacije,prvo su išli po dvorištu,i onda u blatnim cipelama meni u kuću [:ljut] I,naravno po svim prostorijama se prošetali,zbog mjerenja,a ja taman sve počistila,oprala pod,ono sve tragovi blata i trave po cijeloj kući [:place] Došlo mi da sjednem i plačem [:ljut] Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff [:vrti]
2013 09 20
marija 3003 umrla sam od smija [:hihot] [:hihot] [:place] [:place] [:place] .izuva se ak imas tepih,ima kod nekih se izujes pa moras bos po parketima ,nemaju ni slapa da ti ponude,ma daj molim te,nisam kupila mjehur ni jajnike na pijaci... imam jednu poznanicu,bolesna je od cistoce toliko da i djeca nesmiju igracke razbacat a nedaj boze crtat po novom stolu,sterilno nenormalno.u tom stanu kao da nema zive duse,nimalo ugođaja.jezivo. volim vidjeti nasmijanu ,sretnu djecu sa igrackama svuda naokolo,osjetit radost. evo i susjeda svaki dan usisava,cisti,pere a cisto joj je [:sokiran] neznam ne volim to.sto je netko vec rekao kompulzivne radnje.ni dobroga u glavi kod takih [:hihot] [:hihot]
2013 09 21
curke super ste. [:poljubac]
2013 09 21
1 2