Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Banirati "naručitelje"

Pozdrav, pišem jer sam na linuxu i gumb za prijaviti korisnika mi uopće ne radi :D meni osobno, ne znam kako drugima, smetaju korisnici koji "naručuju s ebaya" i slično. Ima ih dosta koji to otvoreno kažu i smatram da tome nema mjesta na ovakvom sajtu. Zbog toga raste nepovjerenje i uzima vremena to provjeravanje jel netko "naručitel"j ili pravi prodavatelj stvari iz ormara. Toliko :)
2013 09 20
Šta? Zašto ti smetaju? meni ne smetaju
2013 09 20
zato jer prave budale od ljudi onda kada se prave da prodaju nešto svoje iz ormara, a zapravo naručuju na veliko. a oni koji pak priznaju da naručuju opet zarađuju na ljudima koji se boje sami naručivati s interneta što mi je opet jednostavno ljigavo. od takvih ljudi nikada ništa ne mislim uzimati i izbjegavam ih u širokom luku. uostalom, kao što sam napisala, stvaraju atmosferu nepovjerenja ovdje.
2013 09 20
Nisu narucitelji razlog nepovjerenja. Ni meni ne smetaju.
2013 09 20
pa šta onda, nitko tebe ne sili da ti nešto kupiš meni ne smetaju i ne stvaraju mi nikakvu atmosferu nepovjerenja
2013 09 20
pa dobro, ovo je podforum ideja i ja sam svoju napisala. valjda će doći do ljudi koji brinu o sajtu i imaju nekakvog senzibiliteta. brijem da nije ni njima do toga da krpice postanu ebay preprodaja.
2013 09 20
pa samo tebi zasd smeta, nitko drugi se ne buni.. [:smije]
2013 09 20
pa cekaj,ako se netko drugi boji interneta,pa onda mu ovaj drugi na neki nacin i pomaze.
2013 09 20
Meni vise smeta sto mi se slike ne ucitavaju a tko kome šta odakle...ma fučka mi se [:jezik]
2013 09 20
Meni ne smetaju, štoviše neke cure su se nudile da besplatno naručuju drugima, bez ikakve provizije, a ja iako imam sada svoj paypal i sve potrebno za ebay ne bih na sebe preuzimala odgovornost da npr primim tuđi novac, naručim i onda ne daj bože ovi iz Kine ne pošalju, jer je i to odgovornost, ti budeš kriv ako ne stigne. A mislim da povjerenje i dalje postoji, jer cure koje naručuju uplate svoj novac naručitelju, pa takav ispoštuje svoju obavezu da naruči, a ne da si spremi pare u džep i nestane, dakle nije prevarant, pa zaslužuje pozitivan komentar. Čak sam i sama prije tražila od cura pomoć ako bi mi netko nešto htio naručiti dok nisam imala svoj paypal. Ali, možda te nisam dobro shvatila, ako govoriš npr o onima koji već imaju stvari koje su naručili s ebaya pa prodaju to po masnim cijenama, to je i meni malo smiješno i naravno da neću platiti za nešto 100kn ako znam da je na ebayu za 50kn itd, ali o tome je već bila hrpa tema plus ista je situacija i u običnoj trgovini, sve naruče jeftino iz Kine i nama prodaju skupo, tako da ne treba ni cure toliko kriviti zbog toga, sve je to u duhu trgovanja. [:kesi] Što je tu je, uvijek postoji izbor, nitko nas ne sili na kupnju ili narudžbe preko drugih.
2013 09 20
petra, ali recimo nećes platit nešto što osta 50 kn, a tu se prodaje po 100, al et oja bi, zato što ebay moram čekat po mjesec danaa a ovo mi je dostupno odmah.. [:smije]
2013 09 20
Potpisujem *petrae, ja isto kupujem s ebay-a i neću kupiti tu preko krpica od nekoga tko mi uzme 100 % marže...ali neka se trude, neka prodaju, u trgovinama je ista stvar, zašto nebi bilo tu na krpicama?? Uopće ne razumijem temu?? Al bit će da će se uvijek naći netko kome će smetati nešto, teško je svima udovoljiti -- pogotovo kada su žene u pitanju [:smije] [:hihot]
2013 09 20
Znam Zrinkic26 razumijem te, ali i to je stvar tvog osobnog izbora. Ako ti treba nešto hitno ili želiš to odmah, bože moj, kupit ćeš tako kako je ako ti se kupuje. Ili čekati mjesec dana kao ja. [:smije] Poanta je da nas nitko na ništa tu ne sili, niti nas itko vara, mislim još bolje ako otvoreno kažu "naručujem s neta..." barem znaš odakle je roba, možeš provjeriti pravu cijenu i onda odlučiš, da ili ne. Ne vjerujem da će naručitelji biti banirani samo zbog toga, a uz to već je zabranjeno stavljanje slika samo s neta, tako da ipak postoji neka kontrola da se krpice ne pretvore u običnu preprodaju s ebaya i sl. sajtova. A opet mislim i na one druge cure, jer svako malo osvane tema "trebam nekog tko naručuje"... pa ako već traže, mislim da nema ništa loše u tome da im se isto ponudi.
2013 09 20
ja bi isto da se baniraju cure koje stalno kukaju oko cijena i ebay preprodoje [:pospan]
2013 09 20
Meni ne smetaju. I ja otvoreno kažem da mogu nekome iz usluge naručiti nešto sa ebaya. Pa nemaju svi paypal, niti su svi vješti s takvom trgovinom. Što se tiče stavljanja oglasa ovdje, za robu koju je moguće naručiti, to je drugi par rukava... Ne ulazim u takve transakcije, i to neka admin odluči da li će ih banirat ili ne. Po meni je to prekomplicirana radnja, previše odgovorna a često i preskupa, jer je cijena duplo veća nego što je stvarna cijena tog artikla.
2013 09 20
1 2