Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Bioderma kozmetika.

Book koristi li tko Bioderma kozmetiku za lice? Dobila sam preporuku za nju pa me zanimaju iskustva. 😁 Koristila sam dugo vremena La Roche Posay ali mi ne odgovara dosta mi isusi kozu.
2019 04 01
Ja koristim Bioderma Sensibio za osjetljivu kožu, najbolja micelarna koja postoji :)
2019 04 01
Ja sam za lice koristila crvenu micelarnu i odlicna je. A kreme su bile za seborejicki dermatitis pa pretpostavljam da ti to ne treba. Koristila sam i njihovu bb kremu tamnjiu. Inace imaju samo dve nijanse i imaju faktor 30 ak se sobro sjecam. Bb super prekrije crvenilo al meni recimo se koza pocne sjajit nakon nekog vremena.
2019 04 01
La Roche Posay ima katastrofalan sastav, rijetko koji proizvod je dobar tako da dobro da ste se maknuli od toga. Bioderma u dosta proizvoda ima naftnih derivata. Ima jedna stranica "Ecco Verde" na kojoj su svi proizvodi prirodnog i organskog podrijetla pa ukoliko vam cijena nije problem (a pretpostavljam da nije s obzirom na LRP) pogledajte si tamo nešto za svoju kožu :)
2019 04 01
probala sam kremu sa zaštitnim faktorom, bioderma photoderm. Em šta ne matira baš, no to preživim, ali tako sam se jako isprištavila od 2 sata nošenja da sam sanirala situaciju još 2 tjedna :s Ali sastavom je kremica dobra. Avene mi više odgovara :)
2019 04 01
Sto mislite i da li koristite kremice za bore?Primjetila sam da imam na celu i oko okica mimicke borice 🤨.
2019 04 02