Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Uzmu podatke pa ih nema

Nisu mi jasne korisnice koje uzmu podatke za uplatu i onda niti a ni b kasnije. Nakon njih mi se javi još kupica koje žele istu stvar, a glupo mi je reći da su slobodne, kad svaki tren čekam hoće li se javiti prva kupica. Ne bi htjela prodat neku stvar, a da se ova prva javi i kaže "uplaćeno" Stvarno ne kužim...
2013 09 21
ja sm uzela, al ne za kupnju nego da mi cura naruči nešto preko ebaya i zaboravila i nakon dva dana se sjetim kad sam bila u banci kopam preko mobau porukama nema mi te cure nema sanse da se sjetim kako se zove papirić trazim sa brojem računa i prezimenom imenom i ne mogu nać eto ubijte me
2013 09 21
Šta nemaš u inbox-u podatke?!
2013 09 21
ja sam takvih imala bar 10...a tko zna što se dogodi da odustanu...ne zamaram se time!
2013 09 21
obrisala sam sve poruke.. ne znam ni zašto ni kako [:place] [:place] [:place] [:place] [:place]
2013 09 21
valentincica i kod mene sto tako ,,pa barem javi neces kupiti ima drugi koji jedva cekaj da kupe..za poludijeti ali mi posteni uvjek nadrpamo..budi fer izgubimo kupce druge zato sto curi kazes rezervirano ili cura mi uplacuje sura aono nista od toga pa jeb [:sokiran] [:ljut]
2013 09 21
Ma mogu odustati, nije bed, ali mislim da je fer reći IPAK NEĆU!
2013 09 21
To jako ne volim..nije mi svejedno kad tako nekome dajem svoje podatke,a oni nestanu!
2013 09 21
ahhhh klasika [:smije] [:smije]
2013 09 21
To je iritantno do bola.Najgore mi je kad želim nešto kupit i pošaljem upit a odgovor nikad ne dobijem mada osoba bude aktivna [:frustriran] [:frustriran]
2013 09 21
Ja sam odlucila, da ako netko uzme moje podatke i jednostavno se ne javi stisnem negativnu i bok, nemam vremena ovdje za navlacenja, prema drugima sam fer i korektna javim ukoliko ne mogu kupiti nesto cisto da prodavac zna da na mene ne mora racunati jer vise ili nisam zainteresirana ili nisam u mogucnosti platiti
2013 09 21
Meni se to upravo sad događa i to ne prvi put. Cura već danima "uplaćuje", ali bome ako mi se javi drugi kupac za to, bez imalo beda ću prodat njemu.
2013 09 21
mrzim to s nejavljanjima, a malo malo pa se dogodi!!
2013 09 21
liliyca nemaš pravo stisnut negativnu nekome sa kime nije bilo suradnje..
2013 09 21
ni ja ne stavljam negativne, ne da mi se to, a to što kaže Zrinkic26 nije došlo do suradnje!
2013 09 21
1 2