Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoć kod kašlja

Dobar dan svima. Kako si pomoći u vezi mokrog kašlja i kako ublažiti sluz koja dovodi do kašlja? Da li imate kakvu preporuku za kupit lijek na slobodno? Radi se o odrasloj osobi.
prije 10 dana, 10:17
Uzmite Bisolex ili Fluimukan. Oni razrjeđuju i smanjuju tu sluz.
prije 10 dana, 10:54
Fluimukan je i meni super :-)
prije 10 dana, 11:17
Bisolex sirup je meni naj
prije 10 dana, 11:47
Što ste koristili od Fluimukana? Prošle godine zbog prehlade je bio isti problem, isprobane su šumeće Prospan, ali baš se i nije osjetilo neko poboljšanje.
prije 10 dana, 12:08
Prvo treba riješiti problem sinusa koji su upaljeni i puni sekreta koji mora izaći van. Sekret koji se cijedi iritira sluznicu grla i dovodi do produktivnog kašlja. Inhalacija je prava stvar, može parom, čajem, eteričnim uljima ... a niti sauna ne bi bila naodmet.... Pospješit će se izlučivanje i cijeđenje sluzi prirodnim putem. Iza toga mogu pomoći i sirupi...
prije 10 dana, 12:17
Bronles kapsule,evo procitaj na linku o lijeku. Treci dan vise nije bilo sluzi :) https://mediately.co/hr/drugs/2jqWRGHUvvlbl40PbR03u8MecrI/bronles-375-mg-tvrde-kapsule
prije 10 dana, 12:20
Bojala sam se inhalacije kod kuće da ne bi još više potaknula cjeđenje sluzi, ali znači ipak se preporuča? Najgore je preko noći kad se umirim. Osjeti se cijeđenje sekreti i tjera na kašalj.
prije 10 dana, 12:26
Meni su odlične GeloMyrtol kapsule.
prije 10 dana, 15:26
> ametistsk: > Bronles kapsule,evo procitaj na linku o lijeku. Treci dan vise nije bilo sluzi :) > https://mediately.co/hr/drugs/2jqWRGHUvvlbl40PbR03u8MecrI/bronles-375-mg-tvrde-kapsule Bila sam u ljekarni i kupila sam Bronles. Da li ste se pridržavali uputa ili pili po jednu 4 puta dnevno? Te su bile najjeftinije, 25kn. U ljekarni su mi rekli da je Fluimukan oko 60kn.
prije 10 dana, 17:12
> ABBA1977: > Meni su odlične GeloMyrtol kapsule. Iako sam si već kupila, zapisat ću i ove, prvi put čujem za njih pa nedaj Bože ako opet zatreba kod neke druge prehlade.
prije 10 dana, 17:13
> Lunass: > > ametistsk: > > Bronles kapsule,evo procitaj na linku o lijeku. Treci dan vise nije bilo sluzi :) > > https://mediately.co/hr/drugs/2jqWRGHUvvlbl40PbR03u8MecrI/bronles-375-mg-tvrde-kapsule > Bila sam u ljekarni i kupila sam Bronles. Da li ste se pridržavali uputa ili pili po jednu 4 puta dnevno? > Te su bile najjeftinije, 25kn. U ljekarni su mi rekli da je Fluimukan oko 60kn. 3x dnevno sam trosila,tako mi je odmah rekla zena u ljekarni.Poslusala sam ju i kao sto sam rekla,treci dan nista,a do tada non stop kao da se balon razvlacio po grlu.Niti je bilo moguce iskasljati,ni progutati.Uzas i tesko za opisati. Da, iznenađujuce jeftine u odnosu na druge lijekove. Nadam se da ce pomoci kao i meni i svim ukucanima. Sretno!
prije 9 dana, 18:30
I ja se zahvaljujem svima na prijedlozima. Nadam se da će pomoći. :")
prije 9 dana, 21:12
> ABBA1977: > Meni su odlične GeloMyrtol kapsule. ovo je jedina stvar za sinuse koja je meni pomogla...
prije 9 dana, 22:02
> Lunass: > Bojala sam se inhalacije kod kuće da ne bi još više potaknula cjeđenje sluzi, ali znači ipak se preporuča? > Najgore je preko noći kad se umirim. Osjeti se cijeđenje sekreti i tjera na kašalj. Ako ne izbaciš taj gnoj iz sinusa doći će do upale, bolova i svašta nešto... može preći i u kroničan zdravstveni problem... Nekad je postojao postupak koji se zvao čok-čok, ne znam ima li sad neka modernija metoda. No cjevčicom bi se kroz nos izvlačio sekret iz sinusa... to se obično radilo na ORL odjelima...
prije 9 dana, 08:55
1 2 Sljedeći