Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Koliko spustiti cijenu krpica??!

Ja sam na svoje cijene stavila popust 70%, nisam imala niti jednu prodaju :) Samo da prodam jer se gomila, ali kad vidiš takvu cijenu pitaš se u čemu je problem s robicom da je tak jeftina.. pa više ni sama nisam pametna..
2013 09 22
U pravu ste curke, mada više nisam sigurna ni koliko se isplati..kad sam tek došla ovdje stavila sam stvarno smiješne cijene jer sam se samo htjela riješiti viška robe i nisam znala kako stvari funkcioniraju ovdje, tipa 4 para traperica očuvanih, neke su bile jednom, dva puta nošene(markiranih-Zara, Motivi) za 100 kn i pita me cura kojoj sam ih prodala jel su jedne od njih bile crne pa su se isprale na sivo, a hlače skoro ne nošene, kupljene sive, baš sive sive svjetlije :D pa eto stvaiš nisku cijenu, baam nepovjerenje i nešto sigurno ne valja..:D tako da sam sad realnija s cijenama, ajmo reć
2013 09 22
Uf moje cijene su snižene većinom i više od 50%, Sve ovisi u kakvom je stanju roba. Recimo kožnu jaknu koju sam platila oko 400 kn prodajem za 130 jer mi nema smisla prodavat za više kad se za više može kupiti nova s etiketom (doduše ne ta moja al nea veze). Cure previše lupaju cijene alisvaka roba ima svog kupca.
2013 09 22
U moru realnog i nerealnog da se iskopati dobrih stvari [:smijesi] ja sam neku dan prodala adidas tene za 149 kn isto sam dobila pitanje jesu li fake [:kesi]
2013 09 22
mozete meni ponuditi svoje cijene, imam prelijepih stvarcica [:smijesi]
2013 09 22
ima baš previše prodavača koji prodaju po istim ili većim cijenama !! to mi je fascinantno, što oni stvarno misle da mi ne znamo cijene u trgovinama? pogotovo se to događa s kozmetikom, lakovima za nokte, a vidjela sam i starke za 440kn haha pa još plati poštarinu na to, mislim svašta stvarno
2013 09 23
ja sam stavila niske cijene da mi dođe i žaj ih prodati, jer je roba malo i ništa nošena, kad se sitin koliko sam platila..npr nedavno kupila ljetnu haljinu 200 kn i ni jednom je nosila i ode je stavila 50 ili 60 kn ( ne znam točno) jer mi ne stoji nešto baš i mislim da je to ok cijena i da ne može niže..ispravite me ako se varam al imate pravo da neki ljudi stave oštećeno po cijeni da se isto nađe takvo i novo..to ne kužim..iako je ovo zaraza pa sve djeluje jeftino
2013 09 24
Treba se znati realno procijeniti cijena iako je recimo meni nekad teško procijeniti za koliko bi prodala pa gledam na način jel bi ja to kupila da se nudi po toj cijeni. Iako ja recimo svaki dan snizim neš za 5, 10 kuna ak vidim da nejde.
2013 09 24
e tako i ja..pogledan sliku i onda hmmm koliko bi dala?
2013 09 24
1 2