Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neugodna suradnja...(Zupsi32)

Zdravo, javila sam se jednoj curi za majicu i cipkasti body. Danas mi dođe paket, otvaram ga vidim da je majica u njemu, no shvatim da body nije isti kao sa slike, tj. da mi je poslala krivi body. Javim joj se kazem da je paket stigao i da je sve super, zahvalim se na poklonu no kazem joj da body nije onaj koji sam htjela. Ona mi govori da joj nisam rekla tocno koji body zelim i da je mislila da zelim ovaj, iako sam ja na profilu vidla samo jedan (taj koji sam htjela) pa nisam bila ni upucena da ima vise body-ja. Jos na pocetku me pitala koji tocno ja sam rekla cipkasti. Dobila sam body koji je imo sljokice po sebi i ima prozirne djelove i ima na sebi jednu vrpcu cipke i ona je valjda zakljucila da to znaci cipkasto? Naravno ja ju ne osuđujem svakome se moze desiti pogreska ili zabuna. Ali kada sam ju pitala bi li joj mogla vratiti taj body jer, nit mi se svida, niti stanem u njega njen odgovor bio je da joj nisam tocno rekla, te da je body koji sam htjela prodan. Ja joj kazem da taj koji sam htjela je potpuno cipkast zato sam i rekla “cipkasti” i pitala sam ju zasto onda i dalje stoji oglas i ona mi odgovara da je i ovaj koji mi je poslala cipkasti i da nije obrisala oglas jer je jucer prodala. Ja joj pokusavam objasnit da je doslo do zabune i da ako vec nije bila 100% sigurna da me mogla jos jednom pitat. Zatim mi govori da joj nadem tocne poruke.
2019 05 15
Ja joj skrinam i posaljem. Odgovara mi da ne moze naci poruke i da moram naglasit koji body zelim, sta sam i napravila CIPKASTI. Govori mi da ne radi povrat te da joj je zao ali nije njena krivica. Zatim govori da moze toj gospodi koja ce kupiti body rec da ipak nista pa da ce meni prodat za nizu cijenu zbog nesporazuma. Znaci body ipak nije prodan kao sto je maloprije rekla? I ja bi sada trebala platiti jos jednom za body koji sam trebala prvi put dobiti. Ne znam stvarno sto da radim, jesam li ja u krivu? Molim vas dajte mi savjet sto da napravim jer mi se nikada ovako nesto nije desilo. Poslat cu slike body-ja i poruke izmedu nas. Uplatila sam 180 kuna, 100 kuna za body, 50 majica + 30 postarina. Na kraju dobim body koji je kostao 60-50 kuna.
2019 05 15
Najbolje da se pokusate dogovoriti za povrat.. Ako ne pristane ostavite negativnu.. Jer koliko vidim vi ste u pravu...
2019 05 15
Ma vi ste apsolutno u pravu. Inzistirati na povratu.
2019 05 15
Najlakse napisat ne radim povrat i tko te j... ako je poslala krivu stvar mora napraviti povrat
2019 05 15
30 kn za poštarinu, svasta.
2019 05 15
Mufljatorica nekakva, dva profila, poslala jeftiniji body koji niste htjeli, ne vrši povrat... Ludilo. Inzistirati na povratu. Edit a profil dotične je?
2019 05 15
Ma nema ona dva profila nego sam se ja javila sa sestrinog prvi put kada sam joj uplatila, a onda sam joj se javila sa svog danas kada sam dobila paket. > LeSock: > Mufljatorica nekakva, dva profila, poslala jeftiniji body koji niste htjeli, ne vrši povrat... Ludilo. > Inzistirati na povratu. > Edit a profil dotične je?
2019 05 15
Nisam razumjela ovo s back up profilima? Tko, kaj i zakaj?
2019 05 15
Ma ja sam bila na sestrinom profilu/back up profilu i javila sam se prek toga i uplatila novce i sve, a sada kada mi je dosao paket sam se javila prek svoga. Pa sam joj tocno poslala skrinove s back up profila di sam joj se prvi put javila da vidi da sam joj rekla koji body zelim. > teehee: > Nisam razumjela ovo s back up profilima? Tko, kaj i zakaj?
2019 05 15
Kužim. Ne znam, meni ovo ne miriši na dobro. Bojim se da buš dronjak dobila. Nošeni bodi za 100kn... Prodano pa nije prodano... Hm...hm... Edit: savjet si tražila (da ne bi bilo kako je jedna korisnica na svojoj temi insinuirala kako svojim postom želim svađu, a ona je samo došla po savjet, Lol!) Uglavnom, na tvome bih mjestu inzistirala na povratu iznosa cijene tog tvog nikad viđenoga bodija plus poštarine da joj vratiš ovaj koji ti je stigao. Skupa s majicom. Nisam gledala, postoji li na njezinom profilu ovaj koji ti je došao?
2019 05 15
Prodavač "nije skužio" da je kupac u startu uplatio više love i nije se zapitao zašto? zanimljivo
2019 05 15
Mislim da cu to i uciniti, hvala puno na savjetu, ne bi se nikada naljutila stvarno postujem kritiku zato sam i pitala jesam li mozda ja u krivu u ovoj situaciji. Ja kad se javila iskreno nisam ni vidjela body na profilu, niti ga sada ima (mislim na ovaj koji mi je poslala). > teehee: > Kužim. > Ne znam, meni ovo ne miriši na dobro. Bojim se da buš dronjak dobila. Nošeni bodi za 100kn... > Prodano pa nije prodano... Hm...hm... > Edit: savjet si tražila (da ne bi bilo kako je jedna korisnica na svojoj temi insinuirala kako svojim postom želim svađu, a ona je samo došla po savjet, Lol!) Uglavnom, na tvome bih mjestu inzistirala na povratu iznosa cijene tog tvog nikad viđenoga bodija plus poštarine da joj vratiš ovaj koji ti je stigao. Skupa s majicom. > Nisam gledala, postoji li na njezinom profilu ovaj koji ti je došao?
2019 05 15
Slazem se, oke je zeznuti ali bar onda ucini pravu stvar i popravi situaciju. > kozmetika88: > Najlakse napisat ne radim povrat i tko te j... > ako je poslala krivu stvar mora napraviti povrat
2019 05 15
> harpo31: > Prodavač "nije skužio" da je kupac u startu uplatio više love i nije se zapitao zašto? zanimljivo Upravo to. Inzistirati na povratu. Javi joj da si otvorila temu pa nek'se izjasni.
2019 05 15
1 2 3 4