Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

POMOĆ- KAKO UKLONITI MRLJU OD BOJE

Pofarbalo se od drugog veša koji je pustio boju. Probala sam sapunom za mrlje iz Dma i praškom za izbjeljivanje tkanina, kao i sredstvom za mrlje s četkicom iz Lidla. Bojim se stavljati varikinu, jer se radi o bijeloj košulji za posao. Molim ako netko ima neki savjet? Hvala!
2019 07 16
Evo ja sam se prije tjedan dana imala slicnu situaciju, stavila sam izbjeljivač i rijesila problem.
2019 07 16
Domestos. Ja sa Domestosom skidam fleke sa bijelih odjevnih predmeta. Do sada sam sve skinula i nikada nisam oštetila tkaninu. Možete sa štapičem za uši natapkati fleku i nakon par sekundi isprati vodom. Meni svaki put upali :)
2019 07 16
Inače mi je za skidanje flekica odličan Blink Oxi Active iz Mullera. Toplo ga preporučam!
2019 07 16
Ne znam o kakvoj je boji riječ, ali ja sam dosta mrlja znala skinuti s običnim Likvijem (npr. jednoj curi se bilo crveno vino prosipalo po bijeloj majici i bez problema je skinula mrlju). :) Iako pretpostavljam da su ovi prijašnji savjeti možda korisniji. :)
2019 07 17
> Nicole_555: > Domestos. Ja sa Domestosom skidam fleke sa bijelih odjevnih predmeta. Do sada sam sve skinula i nikada nisam oštetila tkaninu. Možete sa štapičem za uši natapkati fleku i nakon par sekundi isprati vodom. Meni svaki put upali :) Štapić za uši, super ideja, probat ću na taj način:-).
2019 07 17