Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Mjenjačnica

Kolegica je danas spomenula da su joj dali grozan tečaj u mjenjačnici i kao spomenula da sto posto mijenjaju tečaj za vrijeme sezone. Meni se to čini apsurdnim pa sad Vas pitam je li to istina? Mijenjaju li mjenjačnice kurs za vrijeme sezone? I ako da, kad oni mjenjaju kurs na normalno? Taman sam mislila pred godišnji promijeniti si malo eura što mi je ostalo pa sad ne znam je li pametno sada ići promjeniti neke eure u kune?
2019 07 26
Svake godine se tečaj mijenja za vrijeme sezone. Stvar potražnje- pojačava se potražnja za kunama i ona jača, a euro slabi.
2019 07 26
> SaraKedavra: > Svake godine se tečaj mijenja za vrijeme sezone. Stvar potražnje- pojačava se potražnja za kunama i ona jača, a euro slabi. Aha, nisam to znala. Znate li možda kada se to normalizira?
2019 07 27
kad završi potražnja za kunama :D Postsezona uz pretpostavku da nije uspješna ili 10.mj. Al to ti sve ovisi koliko € mijenjaš...ak imaš par eura, "gubitak" je neznatan, par lipa. Al ak mijenjaš sad baš 1000€, strpi se.
2019 07 28
Najbolje je sacekati bar do 10 mjeseca Dok ne prođe sezona,onda se tek tecaj normalizira Da sad mjenjate samo bi bili na gubitku
2019 07 28