Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

BeautyBay problem s karticama

Hello! Trebala bi mi informacija s kojim karticama iz kojih banki mogu naručiti sa beautybaya? Narudžba mi neće prođe sa addiko mastercard niti sa HPB. Ako itko zna koja funkcionira ili u čemu bi mogao biti problem bila bih zahvalna! :")
prije 22 dana, 14:01
Meni je normalno prošlo s RBA, ali je znalo zezati. Drugi dan je sve bilo ok... Tako da ne znam u čemu je stvar, ali možda da pričekate malo
prije 22 dana, 15:29
Nije bitno u kojoj banci imate račun koliko je bitan tip kartice, ali i ograničenja iste. Na beautybay stranici pod FAQ imate navedene sve vrste plaćanja koje oni primaju http://prntscr.com/onthe2 Navode kako primaju uplate putem mastercarda. Jeste li sigurni da imate dovoljno sredstava na računu? Ako baš ništa ne upali, možete kontaktirati njihovu službu za korisnike, zbilja su ažurni i brzi! Vezano za ograničenja, na nekim karticama postoji i dnevni limit, ali i limit broja transakcija u danu/tjednu. Nekoliko puta mi se dogodilo da sam više narudžbi odradila u toku istog tjedna, u većoj svoti novaca. Upravo zato što sam dosegnula limit broja transakcija na x računu - narudžba mi nije prošla i plaćanje je bilo odbijeno iako sam imala dovoljno sredstava na raspolaganju. No problem sam riješila pozivom, pa su mi povećali taj limit :) Konkretno se radilo o prepaid i electron visi. Sretno!
prije 21 dan, 14:08