Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pregled madeža

Pozdrav svima, je li netko išao pregledavati madeže i gdje, imate li kakve preporuke? Koliko se čeka na uputnicu? Zagreb-zapad..Jedan madež me jako svrbi već nekoliko dana..
2019 08 05
Nemam preporuku, ali imam anti-preporuku za polikliniku Leptir (Ilica na okretištu Črnomerec). Jako brzinsko i površno, ispitivanje mene "što tj koji hoću da pogleda",.. Inače sam tamnoputa, koristim solarij i ljeti se dosta izlažem suncu, i nije da baš nemam madeža, dakle htjela sam kompletan pregled tj kontrolu madeža, na kraju krajeva to sam i platila a imam osjećaj da sam bacila novac. Svakako planiram na jesen otići ponovo ali ne znam di, pa ako otkrijete što vrijedno preporuke javite :) Sretno i nadam se da će vam biti sve u redu!
2019 08 05
Je, najbolje se malo raspitati prije..
2019 08 05
> sanjaurban: > Pozdrav svima, je li netko išao pregledavati madeže i gdje, imate li kakve preporuke? Koliko se čeka na uputnicu? Zagreb-zapad..Jedan madež me jako svrbi već nekoliko dana.. I mene jedan svrbi. Šta to znači kada svrbi da li znate? Ja bi još pitala da li tko zna gdje se mogu laserski skinuti madeži da mi ne ostanu ožiljci.
2019 08 05
I ja toplo preporučam Sokolicu.
2019 08 06
I ja također imam anti-preporuku za polikliniku Leptir (Ilica na okretištu Črnomerec).
2019 08 06
> Poirotica: > > sanjaurban: > > Pozdrav svima, je li netko išao pregledavati madeže i gdje, imate li kakve preporuke? Koliko se čeka na uputnicu? Zagreb-zapad..Jedan madež me jako svrbi već nekoliko dana.. > I mene jedan svrbi. Šta to znači kada svrbi da li znate? Ja bi još pitala da li tko zna gdje se mogu laserski skinuti madeži da mi ne ostanu ožiljci. Ja sam nedavno išla pogledati jedan koji je svrbio i ako ne mijenja oblik ili boju rečeno mi je da nema razloga za brigu. Kako je ljeto može biti od znojenja, ili se tu lokalnoj koža osteti ili osuši, možda upali. Dala mi je betrion mast jer me dosta svrbjelo, ali nije napravila neka čuda. Kasnije se samo povuklo. Promijenila šampon, možda je do toga na kraju bilo. Uglavnom, boja i oblik i nagle promjene su hitnoće.
2019 08 06
Hvala djevojke na svim odgovorima, izgleda da je ovaj forum najbolji i najbrži način da se dođe do rješenja, počela sam previše guglat o madežima i neke informacije me samo plaše pa sam stala sa čitanjem..
2019 08 06
> sanjaurban: > Hvala djevojke na svim odgovorima, izgleda da je ovaj forum najbolji i najbrži način da se dođe do rješenja, počela sam previše guglat o madežima i neke informacije me samo plaše pa sam stala sa čitanjem.. Joj nemojte niš čitat....sve je to okej,sretno Vam lp
2019 08 06
Mene je jedan svrbio i počeo da se ljušti prije par godina. Dr mi je rekao da stavljam oblog od kamilice i mazem nekom kremicom. Brzo mi se smirilo i taj je i sad tu. Svakako ih pregledajte, ali nemojte se opterećivati, a pogotovo izbjegavajte google. Po njemu svi imamo rak ili makar neku rijetku, egzotičnu bolest. 😉
2019 08 07
Ovako, naručila sam se kod Sokolice, hvala na preporukama. Sad je na godišnjem, vraća se 26.08 Hvala od srca!! :")
2019 08 07
Baš me zanimaju dojmovi. Javi pls.
2019 08 07
Da,bas javite i ovo mi je supp info do kad je na go..sretno👌
2019 08 07
> teehee: > Baš me zanimaju dojmovi. Javi pls. Svakako javim!! Thanks za preporuku! o:)
2019 08 07
> Tridvajedan321: > Da,bas javite i ovo mi je supp info do kad je na go..sretno👌 Hvala!!
2019 08 07
1 2 Sljedeći