Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Korisnik lina55...prevara

....sad u medjuvremenu i blokiran clan krpica, je nas 4 (koliko pratim unazad 2 tjedna), prevarila na nacin da smo svi uplatili (ne bas male iznose) i naravno posiljka nikad nije stigla, a izgleda da niti nece. S obzirom da korisnica ima i jedan poz post sa primopredajom... dosla mi je ideja da pokusam doci do adrese...sto i jesam. Eh sad, sto napraviti? Ima li itko iskustva s tim? Kada bi se zbrojilo koliko smo svi uplatili...mislim da bi iznos bio par tisuca kuna... Mislim necu ja propasti za te novce, ali gore mi je to nepovjerenje prema iskrenim i dobronamjernim ljudima. Smartam da takvim prevaranticama treba stati na kraj, da im ne padne vise napamet se i pod laznim i drugim profilima unedogled plackati ljude. Poz svim postenim krpicarkama...😘
2019 08 21
Kad procitam ovo"necu ja propast za te novce",dosta mi je svega eto kad necete propast,bolje da ste taj novac dali za bolesnu i nezbrinutu djecu,ili udruzi za zastitu zivotinja bilo kome,samo ne lopovima sad lijepo doticnoj na kucna vrata pokrenite se ,ima vas dosta,podignite tuzbu nemojte samo kukat na forumu pa poslije nikome nista Lopova je bilo i biti ce,ali ako se nitko ne pokrene,sve ce ostati samo na rijecima
2019 08 21
> kozmetika88: > Kad procitam ovo"necu ja propast za te novce",dosta mi je svega > eto kad necete propast,bolje da ste taj novac dali za bolesnu i nezbrinutu djecu,ili udruzi za zastitu zivotinja > bilo kome,samo ne lopovima > sad lijepo doticnoj na kucna vrata > pokrenite se ,ima vas dosta,podignite tuzbu > nemojte samo kukat na forumu pa poslije nikome nista > Lopova je bilo i biti ce,ali ako se nitko ne pokrene,sve ce ostati samo na rijecima U pravu ste, tako ce i biti!
2019 08 21
> kozmetika88: > Kad procitam ovo"necu ja propast za te novce",dosta mi je svega > eto kad necete propast,bolje da ste taj novac dali za bolesnu i nezbrinutu djecu,ili udruzi za zastitu zivotinja > bilo kome,samo ne lopovima > sad lijepo doticnoj na kucna vrata > pokrenite se ,ima vas dosta,podignite tuzbu > nemojte samo kukat na forumu pa poslije nikome nista > Lopova je bilo i biti ce,ali ako se nitko ne pokrene,sve ce ostati samo na rijecima Potpisujem!
2019 08 21
> Irena1919: > ....a kad se privarene nikako dogovorit ... Ova Novak i ona Mate otkad se "provlače" ovde, tribale su davno već dilit ćeliju Zasad dijele konf broj
2019 08 21
Hm, ja sam Lina33..slični nick dođe mi da ga promijenim sada
2019 08 22
Cure trebam pomoc. Ne znam sto da radim. Jednoj sam zeni uplatila 230 kn za parfem koji mi nikad nije poslala! Prevarila me za 230 kn i vec 8 dana mi se ni ne javlja nit mi dalje parfem nit ista. Svako toliko ju vidim da je aktivna i vec je uz mene prevarila jednu Gospodu ne znam sto da radim
2019 11 06