Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> tempera24: > Molim vas, bavite se svojim profilom.. hvala :) > Irena1919: > > > Evoimene: > > > > LaraNenadovic: > > > > > ivagabrijela: > > > > > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 > > > > u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂 > > > Taj dio ne kužim ni ja uopće...kliknem na profil i prvo trebam izlistati 649 stranica slika na kojima piše PRODANO... Ne kužim čemu... > > Kao na primjer ovaj , samo kod nje imamo cca 50 prodanih artikala- -- > > https://mojekrpice.hr/tempera24-319513?page=4& > > ja se ispričavam krpičarki šta joj stavljam profil , al kad mi zbilja ovo nije jasno ...daj si ženo pobriši prodane artikle!!! Boze, sta se nasli uvrijedeni , unaprijed sam se i ispricala , al imali ste 50 nepobrisanih artikala i da meni neko ukaze na takvo nesto ili bilo sta drugo da mi je krivo na profilu , zahvalila bi se. A vas profil je slucajno primijecen, i u stvari , iz pozitivnog razloga , ugledali smo jedan artikl - prodan, "ajd interesantan je, pa amo vidit sta cura jos ima " kad ono - pola profila prodano .... U svakom slucaju ,vidim da vas je pogodilo ,pa jos jednom moje isprike
2019 09 19
Upload je i dalje ugašen dok se sve slike ne vrate, zato ih i dalje ne možete staviti, a kad mi tehničar napiše da je upalio upload, upisat ću ovamo i promijeniti naslov teme. Ok?
2019 09 19
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Pozdrav! Ne mogu se ni staviti novi artikli 🙄
2019 09 19
Ma jel' moguce?
2019 09 19
> erikaerika: > > Admin2nd: > > Pozdrav svima, > > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > > Ispričavamo se zbog nastalog problema! > Pozdrav! Ne mogu se ni staviti novi artikli 🙄 Istina je. To je zbog toga što je upload ugašen.
2019 09 19
> Brdosuza: > Ma jel' moguce? 😂😂😂😂😂😂😂
2019 09 19
Slike na tuđim profilima i dalje nisu vidljive, osim random ponekih ponegdje... Upload i dalje ništa, a dani idu..... Ne mogu tražiti artikle jer ništa ne vidim, ne mogu uploadati, ne mogu kupovati posebne usluge jer neće biti vidljive.... Koma...
2019 09 19
> Admin2nd: > > erikaerika: > > > Admin2nd: > > > Pozdrav svima, > > > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > > > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > > > Ispričavamo se zbog nastalog problema! > > Pozdrav! Ne mogu se ni staviti novi artikli 🙄 > Istina je. To je zbog toga što je upload ugašen. :') :') :')
2019 09 19
> ana2029: > Slike na tuđim profilima i dalje nisu vidljive, osim random ponekih ponegdje... Upload i dalje ništa, a dani idu..... Ne mogu tražiti artikle jer ništa ne vidim, ne mogu uploadati, ne mogu kupovati posebne usluge jer neće biti vidljive.... Koma... Bogme, puno toga ne možete. Možete li pročitati koju od prethodnih stranica , ili čak samo ovu, pa naći objašnejnje za sve?
2019 09 19
Ova bi tema trebala imati test razumijevanja pročitanog kao uvjet za objavu posta.
2019 09 19
> Ibidem: > Ova bi tema trebala imati test razumijevanja pročitanog kao uvjet za objavu posta. :') :') :')
2019 09 19
Ne znam kud da više pišem, mijenjam naslov, mijenjam prvi post, pišem u temu, odgovaram na stotine mailova.... Smiješno mi je. x-)
2019 09 19
> Admin2nd: > Ne znam kud da više pišem, mijenjam naslov, mijenjam prvi post, pišem u temu, odgovaram na stotine mailova.... Smiješno mi je. x-) Ne vrijedi pisati, da pišete nakon svakog komentara, opet bi netko pitao '' kad će slike '' :@ :')
2019 09 19
> Admin2nd: > Ne znam kud da više pišem, mijenjam naslov, mijenjam prvi post, pišem u temu, odgovaram na stotine mailova.... Smiješno mi je. x-) sada će biti još veći cirkus jer si u prvom postu od prije 7 dana sada napisala da će sve biti ok do kraja tjedna. budući da uz post stoji datum i vrijeme od prije 7 dana, pripremi se na poruke da je već četvrtak, a kraj tjedna je bio prije 4 dana, di su slike?? di je upload?? di suuuuu?!?! :')
2019 09 19
> amjanezch: > > Lana148: > > jesu li se nekome od vas slike vratile? > Nisu. Neće se vratiti. Niti će upload slika ikada više raditi. Najbolje da ugasite profil. 🤣🤣🤣🤣
2019 09 19
1 2 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 76