Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> PretrpaniOrmar: > > BluePanda: > > Ponavljam pitanje. Platila sam promociju nekoliko artikala prije ovog pada sistema. Fotki nije bilo ali je uredno naplaćeno. Što s tim? > "Admin2nd > Te će usluge biti nadoknađene, ali mi morate poslati kategoriju." > [email protected] Poslala sam, hvala 💞
2019 09 19
> Admin2nd: > Ne znam kud da više pišem, mijenjam naslov, mijenjam prvi post, pišem u temu, odgovaram na stotine mailova.... Smiješno mi je. x-) Lijenost, bezobrazluk, apstinencijska kriza ili najvjerojatnije sve skupa ,:) I zaboravila sam...glupost
2019 09 19
> > Admin2nd: > > Ne znam kud da više pišem, mijenjam naslov, mijenjam prvi post, pišem u temu, odgovaram na stotine mailova.... Smiješno mi je. x-) nek je vama smjesno, lijepo sjedite ne idete na stranicu mjesecima i primate placu, i meni bi bilo.
2019 09 19
> Froglina: > > > Admin2nd: > > > Ne znam kud da više pišem, mijenjam naslov, mijenjam prvi post, pišem u temu, odgovaram na stotine mailova.... Smiješno mi je. x-) > nek je vama smjesno, lijepo sjedite ne idete na stranicu mjesecima i primate placu, i meni bi bilo. Koliko znam administrator je duzan odnosno duzna biti ovdje dnevno samo 1sat! Sto mislis koliku placu ima za to i koliko je ovdje ovih par dana? I sto mislis sto bi trebala uraditi sada, zapalit na put i naci tehnicare pa se obracunati? A da..a sto ti radis? ..ne placas nista a trazis sve i to odmah. Stvarno ste drske, nisam ni ja zadovoljna raznim stvarima na stranici ali ova situacija nije do administratora ni korisnika.
2019 09 19
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! > Budući da većina čita samo prvi post, dodajem info da će slike biti vraćene do kraja tjedna, a ne možete objavljivati artikle jer je ta opcija ugašena/isključena/onemogućena. A što ako smo obrisali prazne okvire misleći da se neće vratiti????
2019 09 19
> DanijelaMF: > A što ako smo obrisali prazne okvire misleći da se neće vratiti???? Onda ćete ih morati ponovno uploadati kada se sve pusti u promet.
2019 09 19
> A što ako smo obrisali prazne okvire misleći da se neće vratiti???? nemojte da vas to obeshrabri, nastavite misliti i dalje
2019 09 19
> Froglina: > nek je vama smjesno, lijepo sjedite ne idete na stranicu mjesecima i primate placu, i meni bi bilo. Nikad se nije desilo da nisam na sajtu duže od tjedan dana, rijetko sjedim pred kompom zadnjih dana, krećem se gradom s mobitelom u rukama, ne pazim preko ceste čitajući kad će slike itd. 🤷🏻‍♀️ Definitivno je smiješno, no možda ipak za kiseli osmijeh 😬😬 Btw, obrisala sam Vam majoneze.
2019 09 19
Slike se ne vraćaju još uvijek,zna li se kad će???
2019 09 19
> ekabec: > Slike se ne vraćaju još uvijek,zna li se kad će??? NIKAD
2019 09 19
> vedranapv: > > ekabec: > > Slike se ne vraćaju još uvijek,zna li se kad će??? > NIKAD :') :')
2019 09 19
😣😣😣😣,a možda ni tad,hahaha!!!!i što sad?
2019 09 19
> ekabec: > 😣😣😣😣,a možda ni tad,hahaha!!!!i što sad? :') :') :')
2019 09 19
> ekabec: > 😣😣😣😣,a možda ni tad,hahaha!!!!i što sad? Molim Vas, pročitajte naslov teme ili prvi post.
2019 09 19
Kukuleleeeeeee, sad mi je jasno zašto se muškarci rastaju.
2019 09 19
1 2 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 76