Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Upload radi, prvo obrišite povijest, a onda uploadajte. Svima će biti dodani creditsi za potrošit, bit će dovoljno za vip uslugu i četiri usluge po želji.
2019 09 21
Probala sam 3-4 puta i definitivno ne mogu uploadati nista. Mozete molim vas provjeriti o cemu se radi?
2019 09 21
> Admin2nd: > Upload radi, prvo obrišite povijest, a onda uploadajte. Svima če biti dodani creditsi za potrošit, bit će dovoljno za vip uslugu i četiri usluge po želji. Molim pojasnjenje za ovo "obrisati povijest".. na sto mislite?
2019 09 21
Isprobala, upload radi
2019 09 21
Ledolina, povijest se briše gore desno u browseru, na tri točkice jedna ispod druge, klik, naći povijest, i onda opet klik na to pa obriši/isprazni/delete.
2019 09 21
ne radi! ne radi ni upload, ne radi niti stavljanje novih slika ni artikala, jednostavno ne radi, niti nakon brisanja povijesti, sve sam probala što ste predložili. kaj sad?
2019 09 21
Tu su vam tutoriali kako očistiti cache ovisno o pregledniku koji koristite https://clear-my-cache.com/en/windows.html Nije dovoljno očistiti samo history, treba očistiti sve (cookies and site data) Nakon toga upload će proraditi.
2019 09 21
FENOMENALNO - editiram ja editiram, uploadam fotke nanovo i borim se s abugovima (mijenjanje poretka slika)....i sad opet nema nekih fotki, ne da je samo ikona nego kao da ih nisam ni uploadala! Ljudi, dajte se uozbiljite - radije zatvorite sajt na neko vrijeme i napravite pošten popravak, rekonstrukciju, sto god treba nego ovako zavlaciti vase clanove i ubuduce ulozite u backup.
2019 09 21
isprike ako je ovo vec netko pitao - stvarno nemam vremena citati 61 stranicu dopisivanja - sto se zapravo dogodilo sa stranicom - zasto su nestale slike. ja sam ovdje gotovo 6 godina, imala sam 511 artikala, od kojih su mi na 11 ostale slike....cak vecinu imam spremljenu, ali ne znam kako cu i kada imati vremena obnoviti profil. stvarno steta
2019 09 21
i, naravno - kako znamo da se ovo nece ponoviti opet ako uploadamo ponovno slike? zato me zanima razlog nestanka. jer ako je stranica hakirana, moze se dogoditi opet.i kako je moguce da ne slike sa servera ne mogu vratiti? zar ne postoji backup?
2019 09 21
> Admin2nd: > Ledolina, povijest se briše gore desno u browseru, na tri točkice jedna ispod druge, klik, naći povijest, i onda opet klik na to pa obriši/isprazni/delete. Hvala, obrisals sam sve, ali i dalje ne radi. Mogu samo uredivati stare oglase ali ne mogu uplodati nove.
2019 09 22
> Ledolina: > > Admin2nd: > > Ledolina, povijest se briše gore desno u browseru, na tri točkice jedna ispod druge, klik, naći povijest, i onda opet klik na to pa obriši/isprazni/delete. > Hvala, obrisals sam sve, ali i dalje ne radi. > Mogu samo uredivati stare oglase ali ne mogu uplodati nove. A kod mene je kontra 😪😪 Mogu stavljati nove oglase, a u stare učita jednu ili dvije slike. Za popiz............
2019 09 22
Tko god da vodi ovu stranicu, neka ju ugasi, jer nije sposoban voditi istu. Imam preko 300 oglasa koji su me koštalii truda i vremena, i nisam balavica koja ima vremena za to i svakih par mjeseci brisati oglase i stavljati nove. I kad je stranica normalno radila, uplodad nije nekada radio, nije postojala mogućnost stavljanja više fotografija, fotografije su se uploadale vodoravno, nije postojala mogućnost ispravljanja oglasa itd., da ne nabrajam. Zar vas nije sram zarađivati novac od ove stranice, a svako malo nešto ne radi? Još prežvačem ove sitne tehničke neispravnosti, jer ajde, desi se, ali ovo s fotografijama, prevršili ste svaku mjeru! Ako niste sposobni za nešto raditi, bolje nemojte to raditi.
2019 09 22
kako glup sajt.trebas procitati unazad par stranica da bi skuzio o cemu se radi.pa zasto nema admin opciju sam objaviti nesto i da nitko ne komentira
2019 09 22
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! > Budući da većina čita samo prvi post, dodajem info da će slike biti vraćene do kraja tjedna, a ne možete objavljivati artikle jer je ta opcija ugašena/isključena/onemogućena. Slike se i dalje ne vide :(
2019 09 22
1 2 ... 59 60 61 62 63 64 65 ... 76