> Bagatela:
> > Tanči14:
> > > sonja90:
> > > > Tanči14:
> > > Ove sa jako puno artikala od sire obitelji nek podijele posao, svaki clan nek slika svoje ..ili nema toliko clanova hm :)
> > > Ove njihove jadikovke su mi "ha-ha-ha" !
> > > I da, nek idu sve koje zele, samo nek idu na "fejs", Njuskalo.. Sretan put :)
> > Je, kako da ne.
> > Npr. ovaj profil:
> > https://mojekrpice.hr/bagatela-134490
> > 2438 artikala!
> > S tim da na oglasima ima puno lotova pa je to zapravo i tri tisuće stvari.
> > Adminka?
> > Što je ovo?
> > Može li mi netko objasniti kako je ovo moguće i zašto se tolerira?
> > Je li to normalno?
> Vidim da mojih 2000 i nesto oglasa zapinje za oko pa ovim putem molim da mi se pobrisu jer ionako dobar dio toga vise i nemam oglasi su jos iz 2017 neki.Meni ionako zatrpavaju profil i inbox s porukama za nesto cega nemam a trebalo bi mi prilicno vremena da sama pojedinacno brisem..Isto tako nisam znala ni igdje pročitala da je zabranjeno ponavljati artikle.Ukoliko je zabranjeno molim da se to potvrdi da znam.Koliko je artikala dozvoljeno?Iako sam nezaposlena ,imam obitelj,muža,3 djece i imam sto za prodati iiza sebe preko 600 pozitivnih ocjena.
Kliknete na oglasu na koš i pobrisano je, sve skupa vam treba 10 min
> Bagatela:
> > Tanči14:
> > > sonja90:
> > > > Tanči14:
> > > Ove sa jako puno artikala od sire obitelji nek podijele posao, svaki clan nek slika svoje ..ili nema toliko clanova hm :)
> > > Ove njihove jadikovke su mi "ha-ha-ha" !
> > > I da, nek idu sve koje zele, samo nek idu na "fejs", Njuskalo.. Sretan put :)
> > Je, kako da ne.
> > Npr. ovaj profil:
> > https://mojekrpice.hr/bagatela-134490
> > 2438 artikala!
> > S tim da na oglasima ima puno lotova pa je to zapravo i tri tisuće stvari.
> > Adminka?
> > Što je ovo?
> > Može li mi netko objasniti kako je ovo moguće i zašto se tolerira?
> > Je li to normalno?
> Vidim da mojih 2000 i nesto oglasa zapinje za oko pa ovim putem molim da mi se pobrisu jer ionako dobar dio toga vise i nemam oglasi su jos iz 2017 neki.Meni ionako zatrpavaju profil i inbox s porukama za nesto cega nemam a trebalo bi mi prilicno vremena da sama pojedinacno brisem..Isto tako nisam znala ni igdje pročitala da je zabranjeno ponavljati artikle.Ukoliko je zabranjeno molim da se to potvrdi da znam.Koliko je artikala dozvoljeno?Iako sam nezaposlena ,imam obitelj,muža,3 djece i imam sto za prodati iiza sebe preko 600 pozitivnih ocjena.
Kliknete na oglasu na koš i pobrisano je, sve skupa vam treba 10 min