Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Mateja, pobrisat ću Vam oglase ako je toliko bitno, nema problema.
2019 09 21
> Admin2nd: > Mateja, pobrisat ću Vam oglase ako je toliko bitno, nema problema. Puno Vam hvala! Vidjela sam novu temu gdje ste napisali da mozemo samo dodati nove slike i da se na taj nacin oglas podize na vrh kategorije pa cu tako i napraviti. Nisam znala da postoji mogucnost da se oglas na taj nacin "digne" pa sam mislila sve ispocetka objaviti.
2019 09 21
Sve joj pobrišite, al ostalima ostavite stare jer si znamo i same brisat što ne želimo na profilu haha 😂 > Admin2nd: > Mateja, pobrisat ću Vam oglase ako je toliko bitno, nema problema.
2019 09 21
A baš ne lajkam situaciju. Što je trebalo na kemijsko,odnijela,spremila u kutije,vreće za robu,ormare. Poslikala,složila profil i sad ovako. :( Više ne znam ni što sam si htjela od drugih curki uzeti 😂😂😭🤦🏻‍♀️ Hvala adminkama na trudu,idemo u nove pobjede 🙈🥰
2019 09 21
Sve ispočetka kroz mjesec dva lagano.. Kako stignemo. A šta se može. Usput vjerojatno nađemo još toga za dodat :')
2019 09 21
> AlexBow: > Sve joj pobrišite, al ostalima ostavite stare jer si znamo i same brisat što ne želimo na profilu haha 😂 > > Admin2nd: > > Mateja, pobrisat ću Vam oglase ako je toliko bitno, nema problema. Taman posla da mi sad netko ide brisat to što je ostalo bez mog znanja..pa sama ću si obrisat ono što želim! Nadam se da Adminka nije shvatila molbu za brisanjem u ime svih🤔 Pa kaj je problem kliknut na košaru ispod artikla i ode on u povijest..sekunda posla..Radije nek brišu, kak je već puno puta rečeno, krive tagove, sve slike sa neta itd....
2019 09 21
Osim što su mi pobrisane slike svih artikala,imam stavljene slike nepoznatih korisnica.Da sam na mjestu dotičnih,tužila bih vlasnike stranice,jer stavljati slike djece ,vjerovatno iz privatnih foldera je nedopustivo.Ne želim staviti ovdje artikl sa slikom bebača,ali stvarno sam popizdila.
2019 09 21
> Admin2nd: > Mateja, pobrisat ću Vam oglase ako je toliko bitno, nema problema. Kad se već briše, postoji hrpa prijava u krivim tagovima/slikama s neta/profilima preprodavačica, a i prevarantice uredno imaju i dalje izlistane artikle, kao i hrpa oglasa u kojima se prodaju nekrpičarski proizvodi. Možda bi se brisanjem takvih artikala oslobodio "prostor" i ubuduće bi bila manja šansa za ovakav raspad sistema.
2019 09 21
Savjet za sve: Ja sve slike stvari koje imam na prodaju spremam na google disk i zahvaljujuci tome sam sve oglase obnovila u par minuta. Imam folder "krpice" i sve tamo cuvam. Ako trebam nesto objavit ponovno samo preuzmem od tamo. Iz tog razloga nisam imala nikavih problema nakon sto je stranica pocela ponovno funkcionirati.
2019 09 21
> Jagoda_letgo: > Savjet za sve: > Ja sve slike stvari koje imam na prodaju spremam na google disk i zahvaljujuci tome sam sve oglase obnovila u par minuta. Imam folder "krpice" i sve tamo cuvam. Ako trebam nesto objavit ponovno samo preuzmem od tamo. Iz tog razloga nisam imala nikavih problema nakon sto je stranica pocela ponovno funkcionirati. Čim nesto prodam, brisem sliku i tjt. Ako nista drugo napravite to sada svi pa ako opet bude slicnih problema imat cete sve pod kontrolom
2019 09 21
> Tanči14: > > sonja90: > > > Tanči14: > > Ove sa jako puno artikala od sire obitelji nek podijele posao, svaki clan nek slika svoje ..ili nema toliko clanova hm :) > > Ove njihove jadikovke su mi "ha-ha-ha" ! > > I da, nek idu sve koje zele, samo nek idu na "fejs", Njuskalo.. Sretan put :) > Je, kako da ne. > Npr. ovaj profil: > https://mojekrpice.hr/bagatela-134490 > 2438 artikala! > S tim da na oglasima ima puno lotova pa je to zapravo i tri tisuće stvari. > Adminka? > Što je ovo? > Može li mi netko objasniti kako je ovo moguće i zašto se tolerira? > Je li to normalno? Vidim da mojih 2000 i nesto oglasa zapinje za oko pa ovim putem molim da mi se pobrisu jer ionako dobar dio toga vise i nemam oglasi su jos iz 2017 neki.Meni ionako zatrpavaju profil i inbox s porukama za nesto cega nemam a trebalo bi mi prilicno vremena da sama pojedinacno brisem..Isto tako nisam znala ni igdje pročitala da je zabranjeno ponavljati artikle.Ukoliko je zabranjeno molim da se to potvrdi da znam.Koliko je artikala dozvoljeno?Iako sam nezaposlena ,imam obitelj,muža,3 djece i imam sto za prodati iiza sebe preko 600 pozitivnih ocjena.
2019 09 21
> Bagatela: > > Tanči14: > > > sonja90: > > > > Tanči14: > > > Ove sa jako puno artikala od sire obitelji nek podijele posao, svaki clan nek slika svoje ..ili nema toliko clanova hm :) > > > Ove njihove jadikovke su mi "ha-ha-ha" ! > > > I da, nek idu sve koje zele, samo nek idu na "fejs", Njuskalo.. Sretan put :) > > Je, kako da ne. > > Npr. ovaj profil: > > https://mojekrpice.hr/bagatela-134490 > > 2438 artikala! > > S tim da na oglasima ima puno lotova pa je to zapravo i tri tisuće stvari. > > Adminka? > > Što je ovo? > > Može li mi netko objasniti kako je ovo moguće i zašto se tolerira? > > Je li to normalno? > Vidim da mojih 2000 i nesto oglasa zapinje za oko pa ovim putem molim da mi se pobrisu jer ionako dobar dio toga vise i nemam oglasi su jos iz 2017 neki.Meni ionako zatrpavaju profil i inbox s porukama za nesto cega nemam a trebalo bi mi prilicno vremena da sama pojedinacno brisem..Isto tako nisam znala ni igdje pročitala da je zabranjeno ponavljati artikle.Ukoliko je zabranjeno molim da se to potvrdi da znam.Koliko je artikala dozvoljeno?Iako sam nezaposlena ,imam obitelj,muža,3 djece i imam sto za prodati iiza sebe preko 600 pozitivnih ocjena. Kliknete na oglasu na koš i pobrisano je, sve skupa vam treba 10 min
2019 09 21
Za brisanje dva soma artikala i nije baš deset minuta, prije dva tri sata. Ali meni traje isto toliko.
2019 09 21
Ovo je kao cirkus. Ali stvarno cirkus. Totalni nered, kaos i anarhija. Dok se šačica članova trudi pridržavati pravila, gomila se radi bedasta. Bravo!
2019 09 21
> Tanči14: > Ovo je kao cirkus. > Ali stvarno cirkus. > Totalni nered, kaos i anarhija. > Dok se šačica članova trudi pridržavati pravila, gomila se radi bedasta. > Bravo! Meni je stanje na MK još uvijek bolje nego u državi!
2019 09 21
1 2 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 76