Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Žene, brišete li sve bez fotki iz "omiljenih" ?
2019 09 21
> sanjaurban: > Žene, brišete li sve bez fotki iz "omiljenih" ? ne još, jer bi mi ostao samo 1 artikl u omiljenima :( nadam se da će curke s vremenom uploadati slike ponovno, a ako ne, provjerit ću profile da li je ponovno objavljeno ili kontaktirati cure u poruke ako vidim da je nešto što mi treba u tom trenu
2019 09 21
Fotke nestaju ima vec par dana... A moje pitanje je kako se moze desit da mi je profilna slika promjenjena sama od sebe?oduvijek imam pasica a sad odjednom neke cizme? Kako je pak to moguce? Sta se to sa krpicama u zadnje vrijeme događa?
2019 09 21
Imala sam maloga psica na profilnoj..sta je ovo sad
2019 09 21
Admine aj kreni skidat oglase po tagovima. Npr https://mojekrpice.hr/luclori-235508 https://mojekrpice.hr/rominagelo-275326 Onda mos prijec na slike s neta. Npr https://mojekrpice.hr/furmadchen-41970
2019 09 21
Meni ne radi upload jos uvijek
2019 09 21
Treba ogranicit artikle u ormaru...mislim da je 100 komada cisto dovoljno. Sve vise je previse!
2019 09 21
> Ledolina: > Meni ne radi upload jos uvijek ne znam kako je to moguće, većini radi...
2019 09 21
> Admin2nd: > Za brisanje dva soma artikala i nije baš deset minuta, prije dva tri sata. Ali meni traje isto toliko. Moje isprike Vama i svima koji su se nasli uvrijedeni zbog mog upita, bila sam uvjerena da postoji jednostavniji nacin da admin tim obrise sve oglase Naravno nisam ocekivala da vi brisete svaki moj oglas pojedinacno
2019 09 21
Hvala adminki što nas je stalno upućivala u razvoj situacije <3 Nadala sam se da neće nepovratno nestati slike.. nemam vremena ni za ponovno slikanje, ni uploadanje ni opise, izbrisat ću stare artikle kad stignem i lagano se kupiti s Mojih Krpica.. :'(
2019 09 21
Isuse ja ne vidim niti jednu sliku 7 dana nakon. A nema backup slika jer mi je mob riknuo :'( :'( :'( :'( imam oko 20 - 30 artikla Hoću se slike vratiti???
2019 09 21
> Admin2nd: > > ARETHA: > > oprostite, na koje nove fotke mislite, to nikako ne razumijem > > ja nemam nove fotke > > jer me zanimaju moje stare fotke, koje su bile na profilu > > (koje nisu više niti na mom mobitelu, niti na laptopu...) > Nove fotke u smislu nove fotke koje ćete poslikati i uploadati jer starih više nema na serveru. Ček mi sada moram NOVE SLIKE UPLOADT ?!
2019 09 21
Mene zanima nesto drugo - kad stavite slike i uredite im poredak u oglasu, spremim oglas i poremeti ima se poredak. Moram opet editirati, još jednom namjestiti poredak fotki i tek onda mi prva fotka bude pravilno postavljena? To već traje neko vrijeme, nije bilo na početku.
2019 09 21
> marija1m1: > > Admin2nd: > > > ARETHA: > > > oprostite, na koje nove fotke mislite, to nikako ne razumijem > > > ja nemam nove fotke > > > jer me zanimaju moje stare fotke, koje su bile na profilu > > > (koje nisu više niti na mom mobitelu, niti na laptopu...) > > Nove fotke u smislu nove fotke koje ćete poslikati i uploadati jer starih više nema na serveru. > Ček mi sada moram NOVE SLIKE UPLOADT ?! Dakle, neće se vratiti. Fotke koje se ne vide u oglasu možete obrisati i zamijeniti s novima.
2019 09 21
Radi li uopće upload novih fotki? Imam 125 oglasa, svaki je imao minimalno 2 3 fotke, a sve moram pofotkat sve ponovno. Radim 2 posla pa kako da ja to stignem? I još sam imala vip status koji mi očito zadnjih tjedan dana vrijedi frišku figu. Ma katastrofa da se to može dogodit, eto
2019 09 21
1 2 ... 58 59 60 61 62 63 64 ... 76