Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Slazem se s vlatkica7 - ja sam godinama aktivna, imam preko 500 artikala u koje sam itekako ulozila trud i konstantno ga ulazem. Ne znam kako smo dosli do zakljucka da netko s vise slika smeta drugim korisnicima ili da ne ulaze trud? Pa svi se jednako trudimo, nije bitno da li imate 3 artikla ili 300 ako smo tu da fer prodajemo i kupujemo. Ja sutim i ponovno uploadam po malo svojih 500 artikala, sto ce potrajati :) I nitko nije kriv, ali ono sto sam ja pitala, to stoji - kako je moguce da ovako velika stranica koristi server koji nema backup? I da li smo sada presli na server koji ima backup pa se ovo vise nece dogadati?
2019 09 22
Sramota! Stvarno sramota! Pogotovo za cure koje imaju hrpu odjece i hrpu pozitivnih. Ja sigurno nebi opet to trpala gore.. smatram da je ovo jako neprofesionalno!
2019 09 22
Meni preko Chromea na mobitelu radi upload bez problema. Uspjela,sam staviti nekoliko novih artikala.
2019 09 22
Pozdrav, počela sam danas tokom dana brisati stare oglase i stavljati ih nanovo pod nove, međutim nakon par sati sam se ulogirala i primjetila da mi je i vecina novih oglasa nestala...koji je onda smisao uploada nanovo..
2019 09 23
:(
2019 09 23
> Marty177: > Pozdrav, počela sam danas tokom dana brisati stare oglase i stavljati ih nanovo pod nove, međutim nakon par sati sam se ulogirala i primjetila da mi je i vecina novih oglasa nestala...koji je onda smisao uploada nanovo.. Nestalo je zbog tagova. Obrisano namjerno. I neka je. Ne moze biti jedan artikl i adidas i nike i kenzo.
2019 09 23
Meni ništa nije tagano i adidas i kenzo, a sve pobrisano! Argumentacija ne stoji.
2019 09 23
> sonja90: > > Marty177: > > Pozdrav, počela sam danas tokom dana brisati stare oglase i stavljati ih nanovo pod nove, međutim nakon par sati sam se ulogirala i primjetila da mi je i vecina novih oglasa nestala...koji je onda smisao uploada nanovo.. > Nestalo je zbog tagova. Obrisano namjerno. I neka je. Ne moze biti jedan artikl i adidas i nike i kenzo. > to bi očito trebalo tako isprogramirat da se ne može tagirati više marki za jedan artikl....no ove djevojke koje se smatraju nadnaravnim bićima sigurno bi se opet nekako snašle :D
2019 09 23
Meni ništa ne funkcionira. Niti mogu dodati nove oglase, niti popraviti stare. Da ne bi bilo zabune, pročitala sam svih 64 stranica i učinila sve što je trebalo. Ne djeluje! Ova je strana zaista postala dno dna! Ovo mazanje očiju je naivce. Vraćene slike? Kome? Na naslovnoj se i dalje vrti masa slika s neta, a mi koji smo slikali svoje, mjerili uzduž i poprijeko nemamo ništa. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Cirkus nad cirkusima!
2019 09 23
Pozdrav, opet ne radi upload fotografija .....
2019 09 23
Sve sam izbrisala, sve sam očistila i krenula sam kao da mije prvi put, a profil još nevin. Prva dva artikla ispalila topovski, a na trećem se znojim već pola sata - sve napravim, primi fotke, napišem što treba , kliknem na 'objavi' i sve stoji . Koji kuki sad?
2019 09 23
Meni je radio upload sad neradi
2019 09 23
I ja sam sve pomno pratila i procitala. Nesto ne stima. Slike mi se ucitaju naopacke il od 5 ih prode 2. I treba im 100 godina. Sad zadnje oglase nemogu "spremit" tj promjenit. Jucer sam cijeli dan uredivala prve 2 stranice, ostalo mi ih je jos 5. Ako mi se opet izbrisu te dvije ja sigurno necu OPET postavljat oglase, po treci put. Znam da to nikom ne znaci ali opet.. sad sam bas ljuta...
2019 09 23
> gitadevi: > Sve sam izbrisala, sve sam očistila i krenula sam kao da mije prvi put, a profil još nevin. Prva dva artikla ispalila topovski, a na trećem se znojim već pola sata - sve napravim, primi fotke, napišem što treba , kliknem na 'objavi' i sve stoji . Koji kuki sad? Sve mi se čini da bumo ostale nevine do daljnjega! :) ;)
2019 09 23
> MioMao: > I ja sam sve pomno pratila i procitala. Nesto ne stima. Slike mi se ucitaju naopacke il od 5 ih prode 2. I treba im 100 godina. Sad zadnje oglase nemogu "spremit" tj promjenit. > Jucer sam cijeli dan uredivala prve 2 stranice, ostalo mi ih je jos 5. Ako mi se opet izbrisu te dvije ja sigurno necu OPET postavljat oglase, po treci put. Znam da to nikom ne znaci ali opet.. sad sam bas ljuta... Niš ne štima i uzalud im trud s mazanjem očiju. Nakon proučavanja svih uputa i smjernica jutros sam puna elana krenula u nove radne pobjede i nisam se maknula s mjesta. Ako i učita slike, okrene ih naopako, izbaci, obrne, okrene i veselju nikad kraja. Još nisam uspjela dodati ni popraviti nijedan artikl. Svaka čast na 2 stranice! Meni još nijedan oglas nije upalio. ,:)
2019 09 23
1 2 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 76