Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Eto što iskustvo znači u životu, očeliči čovjeka.
2019 09 23
Sad radi normalno.
2019 09 23
Pogledala sam malo što se događalo u prošlosti... Po peticiji od prije otprilike četiri godine, u kojoj se ističu praktički isti problemi, teško je vidjeti trud koji je možda u međuvremenu uložen u tehničku i dovoljno administrativne podrške. I dalje postoje isti problemi: slike nestaju, upload ne funkcionira, količina krivo tagganih je i dalje ogromna. Zaista mislite da je dovoljan jedan administrator (i ograničeno radno vrijeme) na ovoliko korisnica? I da je dovoljno prostora na serverima? Mislim, ako se zaista ulaže u stranicu onoliko koliko se može, ok. No, ne djeluje tako.
2019 09 23
> dobrojutro: > > Admin2nd: > > Jel vam sad bolje radi upload? > fala na pitanju, meni je ok...Doduše, otišlo je dosta toga u nepovrat, ali zadržala sam neke fotke i mogu krenit ispočetka. Uostalom, tako mi je bivalo i s vezama....biće me zato ova situacija ne nervira naročito :) :')
2019 09 23
Kaj bi trebale reci mi koje imamo i 22 stranice oglasa :") nedamo se, idemo dalje...
2019 09 23
Ibidem, o njihovim ulaganjima u sajt ne znam ništa, a nisam ni pitala jer ne vjerujem da će mi obrazlagati svoju strategiju. Žao mi je da je toliko fotki nestalo i to već drugi puta. Znam da je koma i napeto. Kažu mi da više nikad fotke ne bi trebale nestati, al nema šanse da vas uvjeravam u to kad smo svi tu dovoljno dugo da znamo kako su ovakvi padovi prisutni svake godine. Ako ne nestanu fotke, neki drugi problem je u pitanju. 🌠
2019 09 23
Učinilo mi se da možda imate ograničenu moć što se tiče toga da izvršite neki pritisak i mislila sam da bi korisnice koje su nezadovoljne onda možda trebale to izraziti direktno vlasnici. No to sve, naravno, uopće ima smisla samo ako se zaista zarađuje dosta na reklamama, a ne ulaže dovoljno da bi se izbjegle ovakve situacije. Kako ne mogu znati, i pritom se ne traži nekakav oblik članarine, odustajem od ideje. Samo je, jednostavno, šteta. Dobar je sajt.
2019 09 23
> dobrojutro: > > Admin2nd: > > Jel vam sad bolje radi upload? > fala na pitanju, meni je ok...Doduše, otišlo je dosta toga u nepovrat, ali zadržala sam neke fotke i mogu krenit ispočetka. Uostalom, tako mi je bivalo i s vezama....biće me zato ova situacija ne nervira naročito :) :') :') :')
2019 09 23
Znači, moramo ponovno stavljati slike? Stare se neće vratiti?
2019 09 23
Očito neće ...Možda ćemo u međuvremenu dobiti ideje kako što bolje reklamirati tj.naslikati naše krpice za prodaju....
2019 09 23
> veedee: > Znači, moramo ponovno stavljati slike? Stare se neće vratiti? :') :') :') :') :')
2019 09 23
Adminka, nakon kolutanja očima pridruži se priklupljanju potpisa ZA prepucavanje.
2019 09 23
> veedee: > Znači, moramo ponovno stavljati slike? Stare se neće vratiti? Ma daj koja glupa stranica, ja još čekam da mi se vrate slike otprije dvije godine kad je sve nestalo :@
2019 09 23
> LeSock: > > veedee: > > Znači, moramo ponovno stavljati slike? Stare se neće vratiti? > Ma daj koja glupa stranica, ja još čekam da mi se vrate slike otprije dvije godine kad je sve nestalo :@ ahahaha...upitajte admina kad će i oće li se slike vratit? naravno, pazite da "kad će" bude nakon "oće li" inače bi pitanje izgledalo glupo...:)
2019 09 23
> dobrojutro: > > LeSock: > > > veedee: > > > Znači, moramo ponovno stavljati slike? Stare se neće vratiti? > > Ma daj koja glupa stranica, ja još čekam da mi se vrate slike otprije dvije godine kad je sve nestalo :@ > ahahaha...upitajte admina kad će i oće li se slike vratit? naravno, pazite da "kad će" bude nakon "oće li" inače bi pitanje izgledalo glupo...:) Naravno da budem. I još ću prijaviti stranicu jer se osjećam diskriminirano što nisam dobila 30 kuna u novčanik :')
2019 09 23
1 2 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 76