Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Hoće li se vratiti fotke artikala, ili moram sve ponovno uslikati I objaviti? Hvala!
2019 09 24
Neceeee!! Pa kaj ste vi sve nepismene? Citanje sa razumijevanjem? 0 bodova. Na svakoj stranici ISTO pitanje! I jos gore ima tema sa naslovom da se nece vratit.
2019 09 24
Bravo tebi koja si dežurna na Krpicama!!!! Ne čitam svaki post!!!
2019 09 24
Draga adminka.. jel možete izbrisati ovaj profil? Imam još jedan na kojem prodajem i kupujem..ovaj mi se samo na mobu pojavljuje. Davno sam ga aktivirala al stvarno nemam pojma zašto.. pa stoga lijepo molim brisanje istog ili savjet kako to učiniti...hvala
2019 09 24
moze pitanje..nije mi opet jasno,pise da se sike s neta ne uploadaju..zar nije dozvoljeno slikati na sebi i onda neku sa neta isti model ali da ta s neta nije početna? Inače kod hrpe cura su samo slike s neta pa mi nije jasno zasto one nisu sankcionirane? e da, najdragocjenije mi je sve sto mi je bilo u omiljenima, znaci to će mi se vratiti tek kad korisnice ponovno uploadaju slike? jaooo nema mojih omiljenih a to mi je bilo super, kad dodje lova javim se korisnici i kupim..sad nemam pojma gdje mi je šta...:(
2019 09 24
> zeljka3004: > Hoće li se vratiti fotke artikala, ili moram sve ponovno uslikati I objaviti? > Hvala! Piše u samom naslovu teme, ali ni to nije razumljivo
2019 09 24
> vedranapv: > > zeljka3004: > > Hoće li se vratiti fotke artikala, ili moram sve ponovno uslikati I objaviti? > > Hvala! > Piše u samom naslovu teme, ali ni to nije razumljivo :')
2019 09 24
> Brdosuza: > Vec su pocele sa glupostima na krpicama: > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6e5b31700939d200e78e3b13063a58cb.jpg) > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/dde0acb225e8a58df60dc0ec40890792.jpg) > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/13fefb5a42e6b1c4e42a52bd2bad0998.jpg) besplatna lekcija iz povijesti je također uključena u cijenu...a unutrašnje gazište ovih klompi ništa? c,c,c...
2019 09 24
Kakvo gaziste 🤣🤣 pa to je suvenir! 🙈
2019 09 24
Ajmeeee, suvenir s gazištem, fora! Nego, kako vas ovdje mnoštvo ima da priupitam: Već dvaput sam danas htjela nešto napisati na forumsku temu koja je sad aktualna i napišem komentar od 5 redova i odjednom mi uleti neka reklama i sve mi nestane. Moram pisati ispočetka. E sad kako mi se to događa od danas....da provjerim jesam li jedina?
2019 09 24
> sanjaurban: > Ajmeeee, suvenir s gazištem, fora! > Nego, kako vas ovdje mnoštvo ima da priupitam: > Već dvaput sam danas htjela nešto napisati na forumsku temu koja je sad aktualna i napišem komentar od 5 redova i odjednom mi uleti neka reklama i sve mi nestane. Moram pisati ispočetka. E sad kako mi se to događa od danas....da provjerim jesam li jedina? Niste. I meni su svi upiti nestali.
2019 09 24
> Brdosuza: > Vec su pocele sa glupostima na krpicama: ... Nije ni njen ormar stae nekad bio, ovo je nis, u zlatna vremena je tu dilala porazbijane plocice, lavandine i skoljku zahodsku. Danas se ne sjeca da ih je dilala, sjeca se samo da su ti dragulji bili ‘’prijateljicini’. A sad ce ‘morati potraziti zastitu admina’ i od tebe. Nemoj da nejavis kad i tebi napise par polumetarskih liubavnih pisama u inbox. I jucer je patila od amnezije, kad je otvorila temu kalibra ocel se vratit slike, da bi paralelno tu drzala slovo ovima sta ponavljaju to pitanje iz strane u stranu. Vidim da je i taj obol temi (strana prije ove) obrisala. Kme
2019 09 24
> cipelitza: > > Brdosuza: > > Vec su pocele sa glupostima na krpicama: > ... > Nije ni njen ormar star nekad bio, ovo je nis, u zlatna vremena je tu dilala porazbijane plocice, lavandine i skoljku zahodsku. Danas se ne sjeca da ih je dilala, sjeca se samo da su ti dragulji bili ‘’prijateljicini’. A sad ce ‘morati potraziti zastitu admina’ i od tebe. Nemoj da nejavis kad i tebi napise par polumetarskih liubavnih pisama u inbox. > I jucer je patila od amnezije, kad je otvorila temu kalibra ocel se vratit slike, da bi paralelno tu drzala slovo ovima sta ponavljaju to pitanje iz strane u stranu. Vidim da je i taj obol temi (strana prije ove) obrisala. > Kme Da. Sjecam se ja vrlo dobro i drvene ograde u dijelovima 🔫🔫
2019 09 25
Pozdrav! Jucer je upload radio, danas opet ne radi!
2019 09 25
Sad sam testirala, artikl mi se uplodao u treptaju.
2019 09 25
1 2 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 76